Sådan administrerer du filer og projekter i Dropbox Replay

Opdateret Apr 10, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Du kan tilføje filer og oprette projekter i Dropbox Replay, herunder tilføje opdaterede versioner af projektfiler. Når dine filer og projekter er blevet uploadet eller oprettet, kan du administrere deres visningsadgang og tilladelser.

Sådan tilføjer og administrerer du filer i Dropbox Replay

Hvis du vil føje filer til Dropbox Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Tilføj filer øverst til højre.
  5. Vælg Dropbox, Lokalt drev, Google Drev eller OneDrive.
  6. Vælg den eller de filer, du vil tilføje.
    • Bemærk! Du kan overføre flere filer på en gang fra Dropbox eller dit lokale drev, men kun én fil ad gangen fra Google Drev eller OneDrive.
  7. Klik på Tilføj eller Åbn

Når filen er uploadet, vises en miniature af din fil under Arbejdsområde.

highlight icon

Bemærk!

• Dropbox Replay-filer gemmes på din Dropbox-konto. Hvis du har en stor fil eller et stort projekt, som du gerne vil uploade til Replay, skal du sørge for, at du har tilstrækkelig lagerplads.
  • Hvis du vil annullere igangværende overførsler, skal du klikke på Annuller ud for filnavnet i uploadfeltet nederst i Replay-vinduet.
  • Lokale overførsler, der er annulleret eller ikke kan overføres, kan forsøges igen ved at klikke på Prøv igen ud for filnavnet i feltet nederst i Replay-vinduet. Dette er ikke tilgængeligt for filer på Dropbox, Google Drev eller OneDrive.
  • Hvis du har nået din overførselsgrænse, vises fejlmeddelelsen Ikke flere uploads, når du forsøger at uploade en fil.

Sådan opretter du en ny version af en fil i Dropbox Replay

Hvis du vil oprette en ny version af en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Peg på miniaturen eller rækken for den fil, du vil tilføje en ny version for.
  5. Klik på "..." (tre prikker) sidst i rækken eller i øverste højre hjørne.
  6. Peg på Ny version.
  7. Vælg Dropbox, Lokalt drev, Google Drev eller OneDrive.
  8. Vælg den eller de filer, du vil tilføje.
  9. Klik på Tilføj eller Åbn.
    • Bemærk! Når overførslen er fuldført, opdateres filen, og antallet af filversioner vises på rullelisten Versioner øverst til venstre (eksempel: V2).
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil se ældre versioner, skal du klikke på rullelisten Versioner og derefter klikke på den version, du vil se.

Sådan sletter du en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Bemærk! Hvis du er filens ejer, og du sletter din Replay-fil eller dit projekt fra dit Replay-dashboard, kan filen eller projektet ikke gendannes. Hvis du har tilføjelsesprogrammet Replay, kan du arkivere dine Replay-filer og -projekter i stedet for at slette dem.

Hvis du vil slette en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniaturen eller rækken med den fil, du vil slette.
  5. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre.
  6. Klik på Slet i den menu, der vises.
  7. Klik på Slet permanent, når du bliver bedt om at bekræfte.
highlight icon

Bemærk! Dette vil slette alle versioner af filen, herunder de delte links og kommentarer.

Sådan sletter du en version af en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Bemærk! Sletning af versioner af en fil i Dropbox Replay er permanent, og du kan ikke genskabe den pågældende version eller eventuelle kommentarer i den. Hvis du har tilføjelsesprogrammet Replay, kan du arkivere dine Replay-filer og -projekter i stedet for at slette dem.

Hvis du vil slette en version af en fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på den fil, du vil slette en version af.
  5. Klik på rullelisten V[#] øverst til venstre.
    • Bemærk! Dette markeres med den version, der er åben (eksempel: V2).
  6. Klik på "" (tre lodrette prikker) ud for den version, du vil slette.
  7. Klik på Slet denne version.
  8. Klik på Slet permanent [versionsnavn].
highlight icon

Bemærk! Du kan også Slette alle versioner fra denne menu.

Sådan opretter og administrerer du projekter i Dropbox Replay

Hvis du vil oprette et projekt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Klik på Opret projekt øverst til højre.
  5. Indtast et projektnavn i feltet og evt. en projektbeskrivelse.
  6. Klik på Opret.

Dit nye projekt åbnes, når du klikker på Opret.

Sådan føjer du filer til et projekt i Dropbox Replay

Hvis du vil føje filer til et projekt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Åbn det projekt, du vil føje filer til.
  5. Klik på Træk dine filer, eller klik her.
  6. Vælg Dropbox, Lokalt drev, Google Drev eller OneDrive
  7. Vælg den eller de filer, du vil tilføje.
    • Du kan vælge flere filer ad gangen i Dropbox eller på dit lokale drev, men du kan kun uploade én fil ad gangen fra Google Drev eller OneDrive.
  8. Klik på Tilføj eller Åbn

Når filen er uploadet, vises en miniature af din fil i projektmappen under Dit arbejde.

highlight icon

Bemærk!

• Hvis du kopierer en eksisterende Replay-fil og flytter den til en ny Replay-projektmappe, overføres ingen af kommentarerne og noterne i den eksisterende fil til det nye projekt.
  • Hvis du vil annullere igangværende overførsler, skal du klikke på Annuller ud for filnavnet i uploadfeltet nederst i Replay-vinduet.
  • Lokale overførsler, der er annulleret eller ikke kan overføres, kan forsøges igen ved at klikke på Prøv igen ud for filnavnet i feltet nederst i Replay-vinduet. Dette er ikke tilgængeligt for filer på Dropbox, Google Drev eller OneDrive.
  • Hvis du har nået din overførselsgrænse, vises fejlmeddelelsen Ikke flere uploads, når du forsøger at uploade en fil.

Sådan sletter du et projekt i Dropbox Replay

Hvis du vil slette et projekt:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Dropbox Replay åbnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniaturen eller rækken med det projekt, du gerne vil slette, og klik på “” (tre prikker) øverst til højre.
  5. Klik på Slet i den menu, der vises.
  6. Klik på Slet permanent, når du bliver bedt om at bekræfte.
highlight icon

Bemærk! Alle redaktører vil miste adgang, og hvis du sletter dette projekt, vil alle filer og relaterede aktiviteter samt projektmapper blive fjernet permanent.

Læs, hvordan du deler og administrerer adgang til filer og projekter i Dropbox Replay.

Teamadministratorværktøjer i Dropbox Replay

Når Replay-filer eller mapper føjes til et teamprojekt, har alle, der er føjet til projektet, adgang til alle filerne i projektet. Brugere med tilladelsen Rediger kan se og administrere projektfiler og mapper og give feedback.

Hvis en bruger har tilladelsen Se, og skriv kommentarer, kan vedkommende se projektfiler og -mapper og give feedback. Hvis et teammedlem forlader eller fjernes fra et projekt, kan en administrator tage ejerskab over vedkommendes filer i projektet og administrere dem.

Når en administrator har taget ejerskab over en fil eller et projekt, kan vedkommende udføre alle de handlinger, som en ejer kan udføre, herunder:

• Rediger, slet eller tilføj adgangskode
  • Slå downloads til eller fra
  • Løse kommentarer
  • Fastgør eller opret etiketter til kommentarer

Få mere at vide om administratorværktøjerne i Dropbox Replay.

Sådan overvåger du aktiviteter i Replay

Administratorer kan bruge administratorpanelet til at se følgende medlemsaktiviteter i Replay:

• Der er logget på eller af Replay
  • Replay er forbundet med konti
  • Der er tilføjet eller slettet filer
  • Der er oprettet eller ændret delte links
  • Der er tilføjet eller fjernet personer i projekter

Få mere at vide om, hvordan du kan se teamaktiviteter i administratorpanelet.