Sådan bruger du Dropbox Paper-skabeloner

Opdateret Nov 30, 2023

Du kan bruge færdige Paper-skabeloner fra Dropbox eller oprette dine egne.

Er Dropbox nyt for dig? Se Dropbox Papers skabelon til projektplaner.

highlight icon

Denne artikel er til Dropbox-brugere, som bruger den gamle version af Dropbox Paper i stedet for den nye 2020-version af Dropbox Paper.

Sådan finder du ud af, hvilken udgave du bruger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Hold musen over Dokument.

• Hvis Dropbox Paper vises på rullelisten over dokumenttyper, bruger du den nye 2020-udgave af Dropbox Paper.
  • Hvis Dropbox Paper ikke vises på listen over dokumenttyper, bruger du den gamle udgave af Paper.

Gå til www.dropbox.com/paper/templates, hvis du bruger 2020-versionen af Dropbox Paper, for at finde og bruge færdige Paper-skabeloner, der er designet af Dropbox, og gemme dem på din konto på dropbox.com med filtypen .papert.

Opret en skabelon

1. Åbn det Paper-dokument, du vil omdanne til en skabelon.
  2. Klik på ikonet “” (de tre prikker).
  3. Klik på Gem som skabelon.

Brug en skabelon til at oprette et dokument

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper i den viste menu.
  4. Klik på Opret fra skabelon.
  5. Peg på den skabelon, du vil bruge, og klik på Opret dokument.

Rediger en skabelon

highlight icon

Bemærk! Du kan kun redigere skabeloner, du selv ejer. Hvis du vil redigere en færdig Dropbox-skabelon, skal du oprette den som et dokument og gemme dokumentet som skabelon for at redigere den.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper i den viste menu.
  4. Klik på Opret fra skabelon.
  5. Peg på den skabelon, du vil bruge, og klik på redigeringsikonet (en blyant).

Del en skabelon

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper i den viste menu.
  4. Klik på Opret fra skabelon.
  5. Peg på den skabelon, du vil bruge, og klik på redigeringsikonet (en blyant).
  6. Klik på Del.

Slet en skabelon

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper i den viste menu.
  4. Klik på Opret fra skabelon.
  5. Peg på den skabelon, du vil bruge, og klik på redigeringsikonet (en blyant).
  6. Klik på ikonet “” (de tre prikker).
  7. Klik på Slet