Hvordan bruke Dropbox Paper-maler

Oppdatert Dec 01, 2023

Du kan bruke forhåndsutformede Paper-maler fra Dropbox eller opprette dine egne.

Er Dropbox noe nytt for deg? Se malen for prosjektplanlegging i Dropbox Paper.

highlight icon

Denne artikkelen er for Dropbox-brukere som bruker den gamle utgaven av Dropbox Paper i stedet for den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Slik finner du ut hvilken versjon du bruker:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold markøren over Dokumentet.

• Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper.
  • Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den gamle utgaven av Paper.

Hvis du bruker 2020-utgaven av Dropbox Paper, går du til www.dropbox.com/paper/templates for å finne og bruke Paper-maler som er forhåndsutformet av Dropbox, og lagrer dem på kontoen din på dropbox.com med filtypen .papert.

Opprette en mal

1. Åpne Paper-dokumentet du vil gjøre om til en mal.
  2. Klikk på ikonet «» (ellipse).
  3. Klikk på Gjør om til mal.

Bruke en mal til å opprette et dokument

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper fra menyen som vises.
  4. Klikk på Opprett med maler.
  5. Hold musepekeren over malen du vil bruke, og klikk på Opprett dokument.

Redigere en mal

highlight icon

Obs! Du kan kun redigere maler du eier.Hvis du vil redigere en forhåndsdesignet Dropbox-mal, oppretter du et dokument fra malen og gjør om dette dokumentet til en mal slik at du kan redigere den.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Opprett med maler.
  5. Hold musepekeren over malen du vil bruke, og klikk på rediger-ikonet (det ser ut som en blyant).

Dele en mal

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Opprett med maler.
  5. Hold musepekeren over malen du vil bruke, og klikk på rediger-ikonet (det ser ut som en blyant).
  6. Klikk på Del.

Slette en mal

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Opprett med maler.
  5. Hold musepekeren over malen du vil bruke, og klikk på rediger-ikonet (det ser ut som en blyant).
  6. Klikk på ikonet «» (ellipse).
  7. Klikk på Slett