Slik flytter du filene dine fra Google Disk

Oppdatert Jan 17, 2024
person icon

I denne artikkelen finner du informasjon om en funksjon som er tilgjengelig for alle individuelle Dropbox-kunder. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på teamkontoer.

Du kan kopiere filer fra Google Disk til Dropbox-kontoen din. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på dropbox.com.

Slik importerer du filer fra Google Disk til Dropbox

For å kopiere filer fra Google-kontoen din til dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Klikk på importer fra Google Disk. Et sprettoppvindu vil vise filer og mapper i Google-kontoen din.
    • Gi Dropbox tilgang til Google-kontoen din hvis du blir bedt om det.
  4. Klikk på filen du vil laste opp til Dropbox.
highlight icon

Merknader:

• Du kan bruke rullegardinmenyen i søkefeltet til å filtrere forskjellige typer filer.
  • Du kan velge flere filer ved å klikke og dra markøren, eller ved å klikke mens du holder nede ctrl (Windows) eller alt (Mac) på tastaturet.
  • Du kan bare importere filer fra Google, ikke mapper.

1. Klikk på Velg.
  2. Merk av i en av de aktuelle avmerkingsboksene for å administrere hvordan Google Disk-filer skal organiseres i Dropbox-kontoen din. Du kan velge følgende:
    • Behold mappestruktur: Når avmerkingsboksen ved siden av dette alternativet er huket av, vil de opplastede filene bli organisert i samme mappestruktur som de er organisert i Google Disk. Dette betyr at hvis du velger en fil som er organisert i en mappe og en overordnet mappe, vil filen, mappen og den overordnede mappen vises i Dropbox-kontoen din. Det er imidlertid bare de filene du velger, som lastes opp til Dropbox-kontoen din, og ikke alle filene som finnes i disse mappene i Google Disk.
    • Overskriv filer med samme navn: Når boksen ved siden av dette alternativet er huket av, vil filer du laster opp fra Google Disk erstatte eksisterende Dropbox-filer med samme navn.
    • Slett filer fra kilden: Når boksen ved siden av dette alternativet er huket av, vil filene eller mappene du laster opp fra Google Disk bli slettet i Google Disk etter at de er lastet opp til Dropbox.
  3. Klikk på Last opp.

Du vil motta en e-post som bekrefter opplastingen.

Kan jeg kopiere filer fra mer enn én Google-konto?

Ja, du kan laste opp filer fra hvilken som helst Google-konto du har tilgang til. Du vil imidlertid ikke kunne koble til mer enn én Google-konto av gangen.

Slik legger du til filer fra en annen Google-konto:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Klikk på importer fra Google Disk.
    • Hvis et sprettoppvindu vises, klikker du på Bytt Google-konto-knappen øverst til høyre. Følg deretter instruksjonene for å koble en annen Google-konto til Dropbox.
  4. Velg Google-kontoen du vil logge på, eller klikk Bruk en annen konto.

Finn ut mer om hvordan du administrerer tredjepartsapper på Dropbox.