Sådan kopierer du filer fra Google Drev

Opdateret Jan 17, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig for alle Dropbox-brugere. Denne funktion er ikke tilgængelig på teamkonti.

Du kan kopiere filer fra Google Drev til din Dropbox-konto. Denne funktion er kun tilgængelig på dropbox.com.

Sådan importerer du filer fra Google Drev til Dropbox

Sådan kopierer du filer fra din Dropbox-konto til dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Klik på Importér fra Google Drev. Der vises et pop op-vindue med filerne og mapperne på din Google-konto.
    • Hvis du bliver spurgt, skal du give Dropbox adgang til din Google-konto.
  4. Klik på den fil, du vil overføre til Dropbox.
highlight icon

Bemærk!

• Du kan bruge rullelisten på søgelinjen for at filtrere efter forskellige filtyper.
  • Du kan vælge flere filer ved at klikke og trække med markøren, eller du kan klikke, mens du holder Ctrl (Windows) eller Alt (Mac) nede på tastaturet.
  • Du kan kun importere filer fra Google, ikke mapper.

1. Klik på Vælg.
  2. Markér andre relevante afkrydsningsfelter for at administrere, hvordan Google Drev-filer organiseres på din Dropbox-konto. Du kan vælge følgende:
    • Bevar mappestruktur: Når dette afkrydsningsfelt er markeret, organiseres de uploadede filer i samme mappestruktur som på Google Drev.Det betyder, at hvis du vælger en fil, der er organiseret i en mappe og en overordnet mappe, vises filen, mappen og den overordnede mappe på din Dropbox-konto.Det er dog kun de filer, du vælger, som uploades til din Dropbox-konto, men ikke alle de filer, som findes i disse mapper på Google Drev.
    • Overskriv filer med samme navn: Når dette afkrydsningsfelt er markeret, vil de filer, du uploader fra Google Drev, erstatte eksisterende Dropbox-filer med samme navn.
    • Slet filer fra kilde: Når dette afkrydsningsfelt er markeret, bliver de filer eller mapper, du uploader fra Google Drev, slettet på Google Drev, efter at de er uploadet til Dropbox.
  3. Klik på Upload.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på din upload.

Kan jeg kopiere filer fra mere end én Google-konto?

Ja, du kan uploade filer fra enhver Google-konto, du har adgang til. Du kan dog ikke oprette forbindelse til mere end én Google-konto ad gangen.

Sådan tilføjer du filer fra en anden Google-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret.
  3. Klik på Importér fra Google Drev.
    • Hvis der vises et popup-vindue, skal du klikke på knappen Skift Google-konto øverst til højre. Følg derefter instruktionerne for at forbinde en anden Google-konto med Dropbox.
  4. Vælg den Google-konto, du vil logge på, eller klik på Brug en anden konto.

Få mere at vide om, hvordan du administrerer apps fra tredjeparter på Dropbox.