Sådan opretter og bruger du Dropbox-mapper

Opdateret Sep 14, 2023

Du kan oprette, uploade og flytte filer, mapper, og undermapper på Dropbox.com. Du kan også oprette og flytte filer og mapper på paper.dropbox.com for brugere af den gamle udgivelse af Dropbox Paper.

Sådan opretter du en mappe på dropbox.com

Sådan opretter du en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Opret mappe under søgefeltet øverst oppe.
    • Du kan også klikke på + Opret og vælge Mappe.
  3. Giv din mappe et navn.
  4. Vælg, hvem der skal have adgang til din mappe: Kun dig eller Specifikke personer.
    • Hvis du vælger Specifikke personer, skal du skrive de e-mails, navne eller grupper, du vil dele din mappe med, og vælge Kan redigere eller Kan se i rullemenuen.
  5. Slå Tilføj automatisering til for at konfigurere din mappe til automatisk at organisere dit indhold og konvertere filer, hvis du ønsker det.
  6. Klik på Opret eller Del.

Sådan opretter du en delt mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på + Opret under søgefeltet øverst oppe.
  3. Vælg Mappe.
  4. Vælg Delt mappe.
  5. Giv din mappe et navn.
  6. Skriv de e-mails, navne eller grupper, som du vil dele din mappe med.
  7. Klik på rullepilen ud for Kan redigere for at ændre adgangen til Kan se, hvis du ønsker det.
  8. Marker afkrydsningsfeltet ud for Tilføj automatisering for at konfigurere din delte mappe til automatisk at organisere dit indhold og konvertere filer, hvis du ønsker det.
  9. Klik på Del.
Sådan opretter du en undermappe i en delt mappe:
highlight icon

Bemærk! Alle dem, der har adgang til den delte mappe, vil have adgang til undermappen.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer eller klik på < ud for Mapper i venstre sidepanel.
  3. Åbn den delte mappe, som du vil føje en undermappe til.
  4. Klik på Opret mappe under søgefeltet øverst oppe.
  5. Giv din mappe et navn.
  6. Slå Tilføj automatisering til for at konfigurere din mappe til automatisk at organisere dit indhold og konvertere filer, hvis du ønsker det.
  7. Klik på Opret.

Sådan opretter du en Paper-mappe på paper.dropbox.com

highlight icon

Bemærk! Paper-mapper er kun tilgængelige for dem, der bruger den gamle version af Dropbox Paper. I den nye 2020-version af Dropbox Paper kan du gemme dine Paper-dokumenter i almindelige Dropbox-mapper. Få mere at vide om 2020-versionen af Dropbox Paper.

Sådan opretter du en Paper-mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Paper i den viste menu.
  4. Klik på Opret ny mappe.
  5. Skriv et navn til din mappe.
  6. Klik på Opret.

Sådan uploader du filer til en mappe på dropbox.com

Sådan uploader du filer til en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn den mappe, du vil tilføje filer i.
  3. Klik på Upload under søgefeltet øverst oppe.
  4. Klik på Fil.
  5. Gå til den fil, du vil uploade.
  6. Klik på Åbn.

Sådan flytter du filer eller mapper til en mappe på dropbox.com

Sådan flytter du filer eller mapper til en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på “” (de tre prikker) ud for den fil eller mappe, du vil flytte til en mappe.
    • Hvis du vil flytte flere filer til en mappe på en gang, skal du pege på de filer, du vil flytte, og markere feltet til venstre for filerne. Klik derefter på (de tre prikker) til højre.
  3. Klik på Flyt.

Sådan flytter du et Paper-dokument til en mappe på paper.dropbox.com og dropbox.com

highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger den gamle version af Dropbox Paper, kan du kun gemme dine Paper-dokumenter i Paper-mapper på paper.dropbox.com. Hvis du bruger den nye 2020-version af Dropbox Paper, kan du gemme dine Paper-dokumenter i almindelige Dropbox-mapper på dropbox.com.

Sådan flytter du et Paper-dokument til en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn det Paper-dokument, du vil flytte til en mappe.
  3. Klik på “” (de tre prikker) øverst til højre.
  4. Klik på Flyt eller Føj til mappe (afhænger af den udgivelse, du bruger).
  5. Klik på den mappe, du vil flytte dit dokument til.
  6. Klik på Flyt eller Tilføj.