Muligheder for Dropbox-automatisering

Opdateret Sep 15, 2023

Denne funktion er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com.

Du kan bruge indstillinger til automatisering i Dropbox til at organisere og automatisere opgaver som at pakke filer ud eller konvertere filer på din konto.

Sådan opretter du en automatiseret mappe

Sådan opretter du en automatiseret mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på + Opret under søgelinjen.
  3. Vælg Mappe
  4. Vælg Automatiseret mappe.
  5. Navngiv mappen, og vælg en indstilling for automatisering:
    • Vælg en kategori, som filerne skal sorteres efter
    • Indstil en regel, som omdøber filerne
    • Vælg et tag for at organisere og finde filer
      • Bemærk! Kun tilgængelig for brugere med Dropbox Professional-, Standard-, Advanced- og Enterprise-planer
    • Konvertér filer til PDF
    • Vælg det billedformat, du vil konvertere filer til
    • Vælg det filformat, du vil konvertere videoer til
    • Pak filer ud
    • Vælg det filformat, du vil konvertere lydfiler til
    • Filer med vandmærke
      • Bemærk! Når du tilføjer et vandmærke, kan du vælge enten et billede eller tekst. Du kan se, hvordan dine dokumenter ser ud med vandmærket i forhåndsvisningen i højre side.
    • Vælg en mappe, du vil flytte filer til
  6. Klik på Gem, når du har tilføjet alle dine indstillinger.

Sådan føjer du automatisering til en eksisterende mappe

Sådan føjer du automatisering til en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den mappe, hvor du vil tilføje automatisering.
  3. Klik på tandhjulsikonet sidst i mappenavnet.
  4. Vælg Organiser.
  5. Klik på Tilføj automatisering.
  6. Vælg indstillingerne for automatisering, og klik på Gem.
highlight icon

Bemærk! Du skal have adgang til at redigere en mappe for at kunne tilføje, redigere eller slette automatiseringer.

Sådan standser du en automatisering midlertidigt

Sådan standser du en automatisering for en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den mappe, du vil standse midlertidigt.
  3. Klik på tandhjulsikonet sidst i mappenavnet.
  4. Vælg Organiser.
  5. Klik på Rediger automatisering.
  6. Klik på knappen Aktiv/Sat på pause øverst til højre i vinduet.
  7. Klik på Gem.

Sådan fjerner du automatiseringen fra en mappe:

Sådan fjerner du automatiseringen fra en mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den mappe, hvor du vil fjerne automatisering.
  3. Klik på tandhjulsikonet sidst i mappenavnet.
  4. Vælg Organiser.
  5. Klik på Rediger automatisering.
  6. Klik på ikonet for papirkurven øverst til højre i vinduet.
  7. Klik på Fjern.

Sådan deler du en automatiseret mappe

Automatiserede mapper kan deles på samme måde som enhver anden mappe. Automatiseringen af mappen vil være den samme for alle dem, mappen deles med. Når en automatiseret mappe deles med andre, får de vist en meddelelse om, at mappen er automatiseret, og om, hvilken indstilling for automatisering der er anvendt.

Hvad sker der, hvis jeg flytter en fil til en automatiseret mappe?

Du kan flytte en fil til en automatiseret mappe på samme måde, som du flytter en fil til enhver anden mappe på din Dropbox-konto. Når du flytter en fil til en automatiseret mappe, træder den valgte automatisering i kraft. Dette fungerer på samme måde for dine mapper samt for de mapper, der er delt med andre teammedlemmer.

Hvis en fil flyttes til en automatiseret mappe ved en fejl, kan du klikke på Fortryd i panelet nederst på skærmen.