Sådan gemmer du genveje til websider i din Dropbox-mappe

Opdateret Nov 23, 2023
Du kan gemme en genvej til en webside i en Dropbox-mappe på samme måde, som du gemmer en fil. Genveje gemmes med filtypenavnet .web og repræsenteres med et globusikon. Genveje åbnes i din standardwebbrowser.
highlight icon

Bemærk! I Dropbox-mobilappen kan du åbne genveje, men du kan ikke oprette dem.

Opret en genvej i Dropbox

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til den mappe, du vil gemme genvejen i.
  3. Klik på Opret.
  4. Peg på Mere, og klik på Genvej.
  5. Indtast genvejens webadresse og navn.
  6. Klik på Opret.

Omdøb, flyt, kopiér eller slet en genvej

Du kan omdøbe, flytte, kopiere eller slette en genvej på samme måde som en almindelig fil. Du kan dog ikke redigere selve webadressen.

Kan jeg dele en genvej?

Du kan ikke dele en .web-genvej, som du har gemt i Dropbox. Du skal i stedet sende selve webadressen.

Du kan dog dele den mappe, som genvejen er gemt i. Genvejen kan åbnes af alle, du har delt mappen med.