Hvordan opprette og bruke Dropbox-mapper

Opprett en mappe på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Klikk på Mappe.
  4. Gi mappen et navn.
  5. Klikk på Opprett.

Opprett en Paper-mappe på paper.dropbox.com

Obs! Paper-mapper er bare tilgjengelige for de som bruker den gamle utgaven av Dropbox Paper. Me den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper kan du oppbevare Paper-dokumenter i vanlige Dropbox-mapper. Finn ut mer om 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Slik oppretter du en Paper-mappe:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Paper i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Opprett ny mappe.
  5. Skriv inn et navn på mappen din.
  6. Klikk på Opprett.

Last opp filer til en mappe på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Åpne mappen du vil legge filene i.
  3. Klikk på Last opp.
  4. Klikk på Filer.
  5. Gå til filen du vil laste opp.
  6. Klikk på Åpne.

Flytt filer eller mapper til en mappe på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på «» (ellipse) ved siden av filen eller mappen du vil flytte til en mappe.
    • Hvis du vil flytte flere filer til en mappe samtidig, holder du musepekeren over filene du vil flytte, og merker av i boksene til venstre for filene. Klikk deretter på «» (tre horisontale prikker) til høyre.
  3. Klikk på Flytt.
  4. Velg mappen du vil flytte den til.
  5. Klikk på Flytt.

Flytt et Paper-dokument til en mappe på paper.dropbox.com og dropbox.com

Obs! Hvis du bruke den gamle utgaven av Dropbox Paper, kan du kun lagre Paper-dokumenter i Paper-mapper på paper.dropbox.com. Hvis du har den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper, kan du lagre Paper-dokumenter i vanlige Dropbox-mapper på dropbox.com.

Slik flytter du et Paper-dokument til en mappe:

1. Åpne Paper-dokumentet du vil flytte til en mappe.
  2. Klikk på ikonet «» (ellipse) øverst til høyre.
  3. Klikk på Flytt eller Legg til i mappe , avhengig av hvilken utgave du bruker
  4. Klikk på mappen du vil flytte dokumentet til.
  5. Klikk på Flytt eller Legg til.