Slik administrerer du filer og prosjekter i Dropbox Replay

Oppdatert Mar 27, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com. Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er en betalt funksjon tilgjengelig for kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Du kan legge til filer og lage prosjekter i Dropbox Replay, inkludert å legge til oppdaterte versjoner av prosjektfiler. Når du har lastet opp eller opprettet, kan du administrere seertilgang og tillatelser for filene og prosjektene dine.

Slik legger du til og administrer filer i Dropbox Replay

Slik legger du til filer i Dropbox Replay:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk Legg til filer øverst til høyre.
  5. Velg Dropbox, Lokal disk eller Google Disk.
  6. Velg filen eller filene du vil legge til.
    • Merk: Du kan laste opp flere filer samtidig fra Dropbox eller din lokale stasjon, men bare én fil om gangen fra Google Disk.
  7. Klikk Legg til eller Åpne

Når den siste opplastningen er fullført, vil et miniatyrbilde av filen din vises under Workspace.

highlight icon

Merknader:

• Dropbox Replay-filer lagres i Dropbox-kontoen din. Hvis du har en stor fil eller et stort prosjekt du vil laste opp til Replay, må du sørge for at du har nok tilgjengelig lagringsplass.
  • For å avbryte opplastninger som pågår, klikker du på Avbryt ved siden av filnavnet i opplastningsskuffen nederst i Replay-vinduet.
  • Lokale oppplastninger som avbrytes eller ikke blir lastet opp, kan prøves på nytt ved å klikke Prøv på nytt ved siden av filnavnet i skuffen nederst i Replay-vinduet. Dette er ikke tilgjengelig for Dropbox- eller Google Disk-filer.
  • Hvis du har nådd grensen for antall opplastninger, ser du en Tom for opplastninger-feilmelding når du prøver å laste opp en fil.

Slik lager du en ny versjon av en fil i Dropbox Replay

Slik oppretter du en ny versjon av en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniatyrbildet til filen du vil legge til en ny versjon til.
  5. Klikk på «» (ellipse) på slutten av raden eller øverst til høyre.
  6. Hold markøren over Ny versjon.
  7. Velg Dropbox, Lokal disk eller Google Disk.
  8. Velg filen eller filene du vil legge til.
  9. Klikk Legg til eller Åpne.
    • Obs! Når opplastningen er fullført, oppdateres filen din, og antall filversjoner vises i rullegardinmenyen Versjoner (eksempel: V2).
highlight icon

Merk: For å se eldre versjoner klikker du på rullegardinmenyen Versjoner, og deretter klikker du på versjonen du vil se.

Slik sletter du en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Obs! Hvis du er fileier og du sletter Replay-filen eller -prosjektet fra Replay-dashbordet, kan du ikke gjenopprette dette .Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Slik sletter du en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold musepekeren over miniatyrbildet eller raden til filen du vil slette.
  5. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Slett fra menyen som vises.
  7. Klikk på Slett permanent når du blir bedt om å bekrefte.
highlight icon

Merk: Dette sletter alle versjoner av filen, inkludert de delte koblingene og kommentarene.

Slik sletter du en versjon av en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Merk: Sletting av versjoner av en fil i Dropbox Replay er permanent, og du kan ikke gjenopprette den versjonen eller eventuelle kommentarer i den. Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Slik sletter du en versjon av en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på filen du vil slette en versjon av.
  5. Klikk på V[#] øverst til venstre.
    • Obs! Dette merkes med versjonen som er åpen (eksempel: V2).
  6. Klikk på «» (vertikal ellipse) ved siden av versjonen du vil slette.
  7. Klikk på Slett denne versjonen.
  8. Klikk på Slett permanent [versjonsnavn].
highlight icon

Merk: Du kan også slette alle versjoner fra denne menyen.

Slik lager og administrer du prosjekter i Dropbox Replay

Slik oppretter du et prosjekt:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Opprett prosjekt øverst til høyre.
  5. Angi et prosjektnavn i boksen og en prosjektbeskrivelse ved behov.
  6. Klikk på Opprett.

Ditt nye prosjekt åpnes når du klikker på Opprett.

Slik legger du til filer i et prosjekt i Dropbox Replay

Slik legger du til filer i et prosjekt:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne prosjektet du vil legge til filer i.
  5. Klikk Dra filene dine eller klikk her.
  6. Velg Dropbox, Lokal disk eller Google Disk
  7. Velg filen eller filene du vil legge til.
    • Du kan velge flere filer fra Dropbox eller din lokale stasjon, men du kan bare laste opp én fil om gangen fra Google Disk.
  8. Klikk Legg til eller Åpne

Når opplastningen er fullført, vil et miniatyrbilde av filen din vises i prosjektmappen under Arbeidet ditt.

highlight icon

Merknader

• Hvis du kopierer en eksisterende Replay-fil og flytter den inn i en ny Replay-prosjektmappe, overføres ikke kommentarer eller notater fra den eksisterende filen til det nye prosjektet.
  • For å avbryte opplastninger som pågår, klikker du på Avbryt ved siden av filnavnet i opplastningsskuffen nederst i Replay-vinduet.
  • Lokale oppplastninger som avbrytes eller ikke blir lastet opp, kan prøves på nytt ved å klikke Prøv på nytt ved siden av filnavnet i skuffen nederst i Replay-vinduet. Dette er ikke tilgjengelig for Dropbox- eller Google Disk-filer.
  • Hvis du har nådd grensen for antall opplastninger, ser du en Tom for opplastninger-feilmelding når du prøver å laste opp en fil.

Slik sletter du et prosjekt i Dropbox Replay

Slik sletter du et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold musepekeren over miniatyrbildet eller raden til prosjektet du vil slette og klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  5. Klikk på Replay i menyen som vises.
  6. Klikk på Slett permanent når du blir bedt om å bekrefte.
highlight icon

Merk: Alle redaktører mister tilgangen, og sletting av dette prosjektet vil permanent fjerne alle filer og relatert aktivitet, så vel som mapper.

Finn uthvordan du deler og administrerer tilgang til filer og prosjekter i Dropbox Replay.

Kontroller for teamadministrator i Dropbox Replay

Når Replay-filer eller -mapper legges til i et teamprosjekt, har alle som er lagt til det aktuelle prosjektet, tilgang til alle filene i det. Brukere med redigeringstillatelse kan se og administrere prosjektfiler og mapper og gi tilbakemeldinger.

Brukere som kan se og kommentere, kan se prosjektfiler og mapper og gi tilbakemeldinger. Hvis et teammedlem forlater eller blir fjernet fra et prosjekt, kan en administrator ta eierskap over vedkommendes filer i prosjektet og administrere dem.

Når administratorer har tatt eierskap over en fil eller et prosjekt, kan de utføre alle handlinger som en eier kan ta, inkludert:

• Redigere, slette eller legge til passord
  • Slå nedlastninger på/av
  • Avslutte kommentarer
  • Feste eller merke kommentarer

Finn ut mer om funksjoner for administrativ kontroll i Dropbox Replay.

Hvordan overvåker du aktivitet i Replay?

Administratorer kan bruke administratorverktøyet for å se følgende medlemsaktivitet i Replay:

• Logger inn eller ut av Replay
  • Kobler Replay til kontoene sine
  • Legger til eller sletter filer
  • Oppretter eller endrer delte koblinger
  • Legger til eller fjerner folk fra prosjekter

Finn mer ut om hvordan du ser teamaktivitet i administratorverktøyet.