Slik administrerer du filer og prosjekter i Dropbox Replay

Oppdatert Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com. Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er en betalt funksjon tilgjengelig for kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Du kan legge til filer og lage prosjekter i Dropbox Replay, inkludert å legge til oppdaterte versjoner av prosjektfiler. Når du har lastet opp eller opprettet, kan du administrere seertilgang og tillatelser for filene og prosjektene dine.

Slik legger du til og administrer filer i Dropbox Replay

Slik legger du til filer i Dropbox Replay:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Legg til filer øverst til høyre.
  5. Velg legg til fra Dropbox, Last opp eller Google Disk.
  6. Velg filen du vil legge til.
  7. Klikk Legg til eller Åpne

Når opplastningen er fullført, vil et miniatyrbilde av filen din vises under Workspace.

highlight icon

Merk: Dropbox Replay-filer lagres i Dropbox-kontoen din. Hvis du har en stor fil eller et stort prosjekt du vil laste opp til Replay, må du sørge for at du har nok tilgjengelig lagringsplass.

Slik lager du en ny versjon av en fil i Dropbox Replay

Slik oppretter du en ny versjon av en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniatyrbildet til filen du vil legge til en ny versjon til.
  5. Klikk på «» (ellipse) på slutten av raden eller øverst til høyre.
  6. Hold markøren over Ny versjon.
  7. Velg Legg til fra DropboxLast opp eller Google Disk.
  8. Velg filen du vil legge til.
  9. Klikk på Legg til eller Åpne.

Når opplastningen er fullført, vil filen din oppdateres og antall filversjoner vises i rullegardinmenyen Versjoner (Eksempel: V2).

Slik sletter du en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Merk: Hvis du er fileier og du sletter Replay-filen eller -prosjektet fra Replay-dashbordet, kan det ikke gjenopprettes. Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Slik sletter du en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over navnet eller miniatyrbildet til filen du vil slette.
  5. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Slett fra menyen som vises.
  7. Bekreft ved å klikke på Slett i meldingen.
highlight icon

Merk: Dette sletter alle versjoner av filen, inkludert de delte koblingene og kommentarene.

Slik sletter du en versjon av en fil i Dropbox Replay

highlight icon

Merk: Sletting av versjoner av en fil i Dropbox Replay er permanent, og du kan ikke gjenopprette den versjonen eller eventuelle kommentarer i den. Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Slik sletter du en versjon av en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på filen du vil slette en versjon av.
  5. Klikk på rullegardinmenyen versjon øverst til venstre.
    • Merk: Dette merkes med versjonen som er åpen (eksempel: V2).
  6. Klikk på «» (vertikal ellipse) ved siden av versjonen du vil slette.
  7. Klikk på Slett denne versjonen.
highlight icon

Merk: Du kan også slette alle versjoner fra denne menyen.

Slik lager og administrer du prosjekter i Dropbox Replay

Slik oppretter du et prosjekt:

1. Logg Dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Opprett prosjekt.
  5. Skriv inn et prosjektnavn i boksen.
  6. Klikk på Opprett.

Slik legger du til filer i et prosjekt i Dropbox Replay

Slik legger du til filer i et prosjekt:

1. Logg Dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne prosjektet du vil legge til filer i.
  5. Klikk Dra filene dine eller klikk her.
  6. Velg Legg til fra Dropbox, Last opp eller Google Disk.
  7. Velg filen du vil legge til.
  8. Klikk Legg til eller Åpne

Når opplastningen er fullført, vil et miniatyrbilde av filen din vises i prosjektmappen under Dine filer.

highlight icon

Merk: Hvis du kopierer en eksisterende Replay-fil og flytter den inn i en ny Replay-prosjektmappe, vil ikke alle kommentarer og notater i den eksisterende filen overføres til det nye prosjektet.

Slik sletter du et prosjekt i Dropbox Replay

highlight icon

Merk: Sletting av versjoner av en fil i Dropbox Replay er permanent, og du kan ikke gjenopprette den versjonen eller eventuelle kommentarer i den. Hvis du har Replay-tilleggsprogrammet, kan du arkivere Replay-filer og -prosjekter i stedet for å slette dem.

Slik sletter du et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på «» (ellipse) i øverste høyre hjørne av prosjektet.
  5. Klikk på Replay i menyen som vises.
  6. Bekreft ved å klikke på Slett i meldingen.
highlight icon

Merk: Alle redaktører mister tilgangen, og sletting av dette prosjektet vil permanent fjerne alle filer og relatert aktivitet, så vel som mapper.

Finn uthvordan du deler og administrerer tilgang til filer og prosjekter i Dropbox Replay.

Kontroller for teamadministrator i Dropbox Replay

Når Replay-filer eller -mapper legges til et teamprosjekt, har alle som er lagt til det prosjektet, tilgang til alle filene i det. Brukere med Rediger-tillatelse kan se og administrere prosjektfiler og mapper og gi tilbakemelding. Hvis brukere har Se og kommenter-tilatelse, kan de se prosjektfiler og mapper og gi tilbakemelding. Hvis et teammedlem forlater eller blir fjernet fra et prosjekt, kan en administrator ta eierskap over filene deres i prosjektet og administrere dem.

Når en administrator har tatt eierskap over en fil eller et prosjekt, kan de utføre alle handlingene som en eier kan ta, inkludert:

• Redigere / slette / legge til passord
  • Slå nedlastninger på/av
  • Avslutte kommentarer
  • Feste/merke kommentarer

Finn ut mer om funksjoner for administrativ kontroll i Dropbox Replay.