Slik deler du prosjekter i Dropbox Replay

Oppdatert Dec 19, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com. Dropbox Replay-tilleggsprogrammet er en betalt funksjon tilgjengelig for kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Når du legger til filer eller oppretter prosjekter i Dropbox Replay, kan du dele dem med samarbeidspartnere. Du kan også administrere delingstillatelser, seer- og kommentartilgang, nedlastingsevne og passordbeskyttelse. Administratorer har tilgang til alle Replay-teamfiler og -prosjekter. Finn ut mer om funksjoner for administrativ kontroll i Dropbox Replay.
highlight icon

Merk: Passordbeskyttelse og Legge til forfallsdato er betalte funksjoner inkludert i Dropbox Replay-tilleggsprogrammet.

Slik deler du filer i Dropbox Replay

Slik deler du en video-, bilde- eller lydfil i Dropbox Replay:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniatyrbildet eller i raden i filen du vil dele.
  5. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Del fra menyen som vises.
    • Merk: Du kan endre alle filtillatelsene dine fra din Koblinger-fane i Dropbox Replay-programtillegget.
  7. Velg mottakertilgang:
    • Se og kommenter: Samarbeidspartnere kan se filen og kommentarer, og kan legge til egne kommentarer.
    • Skrivebeskyttet: Samarbeidspartnere kan se filen, men kan ikke se eller legge til kommentarer.
      • Merk: Klikk på tannhjulikonet for å kreve et passord, aktivere nedlastinger eller aktivere koblingstilgang.
  8. Klikk på Send eller Kopier lenke.
  9. Lim inn koblingen der du vil dele den.
highlight icon

Merk: Lenker til filer vil vise tittelen på filen i tillegg til en forhåndsvisning av miniatyrbilder og en kort beskrivelse av Dropbox Replay.

Slik deler eller legger du til personer i prosjekter i Dropbox Replay

For å dele eller legge til personer i en mappe i Dropbox Replay:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Hold markøren over miniatyrbildet eller i raden i mappen du vil dele.
  5. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  6. Klikk på Legg til personer fra menyen som vises.
  7. Skriv inn e-postadressene til personene du vil legge til.
    • Merknader
  8. Legg til en melding hvis du vil.
  9. Velg Rediger eller Se og kommenter, avhengig av tillatelsene du vil gi.
  10. Klikk på Legg til.
highlight icon

Merk: Du kan også legge til folk direkte fra mappen din ved å klikke Legg til noen øverst til høyre.

Samarbeidspartneren din vil motta en e-postinvitasjon til å åpne prosjektet ditt. Hvis du ønsker å samarbeide om et prosjekt i sanntid, starter du en direktegjennomgangsøkt i stedet. Slik bruker du direktegjennomgang i Dropbox Replay.

Slik aktiverer eller deaktiverer du koblingstilgang til den delte filen din

Slik aktiverer du koblingstilgang til den delte filen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Åpne filen du vil aktivere koblingstilgang til.
  5. Klikk på Del øverst til høyre.
  6. Klikk på tannhjulikonet.
  7. Slå Aktiver koblingstilgang på eller av.
highlight icon

Merk: For å slå alle de delte koblingene dine på eller av klikker du på fanene Se og kommenter eller Skrivebeskyttet.

Slik sletter du en bruker fra prosjektet ditt

Slik sletter du en bruker fra prosjektet ditt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk avataren deres (profilbilde eller initialer) nederst på prosjektets miniatyrbilde.
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet deres.
  6. Klikk på Fjern.
highlight icon

Merk: For å sikre at noen ikke får tilgang til filer i et prosjekt, slår du av alle de delte koblingene dine under fanene Se og kommenter eller Skrivebeskyttet. Du kan også passordbeskytte filene og prosjektet for å forhindre tilgang med Dropbox Replay-tilleggsfunksjonen.