Slik administrerer du Dropbox Replay for teamet ditt

Oppdatert Apr 02, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

Administratorer har tilgang til alle Dropbox Replay-fil og -prosjekter i teamområdet. Med administrativ kontroll kan administrator se, endre eller tildele eierskap på nytt, permanent slette, endre passordinnstillinger og legge til og redigere medlemmer i Replay-filer og -prosjekter. Hvis et teammedlem slutter, kan en administrator ta eierskap over deres delte filer eller prosjekter for å forhindre forstyrrelser i arbeidsflyten.
highlight icon

Merk: Administratorer kan ikke kontrollere filer som er på kontoen til et teammedlem. Hvis en teammedlemmer oppretter en fil inne i arbeidsområdet ditt, kan ikke en administrator ta eierskap av den filen med mindre den er lagt til i teamområdet.

Dropbox Replay-innstillinger i administratorverktøy

• Åpne hvilken som helst fil i et delt prosjekt opprettet av et Dropbox-team
highlight icon

Merk: Et teammedlem må være en autorisert bruker på Dropbox-teamkontoen din. Hvis du jobber med noen som er på sin egen konto og ikke er en autorisert bruker i teamet ditt, gjelder ikke administrativ kontroll deres filer, med mindre disse filene flyttes inn i et av teamprosjekt.

person icon

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere på dropbox.com.

• Gi prosjekter nye navn
  • Ta eierskap over filer eller prosjekter til teammedlemmer eller tidligere teammedlemmer
  • Slette filer permanent
  • Endre delingsinnstillinger fra din din Koblinger-side eller selve filen
  • Endre passord for delte koblinger
  • Administrer ekstern tilgang til filer og mapper
  • Tillat eller begrens deling utenfor teamet ditt

Endre navn på en fil eller et prosjekt

Slik endrer du navn på en fil eller et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Hold musepekeren over filens miniatyrbilde eller raden til prosjektet du vil gi nytt navn.
  6. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  7. Velg Endre navn fra menyen som vises.
  8. Skriv inn det nye prosjektnavnet.
  9. Klikk Lagre.

Slik redigerer du tilgang til et Dropbox Replay-prosjekt

Legg til noen til et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Hold musepekeren over miniatyrbildet eller raden til prosjektet du vil legge til folk i.
  6. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  7. Velg Legg til noen fra menyen.
  8. Skriv inn e-postadressene til personene du vil legge til.
  9. Legg til en melding hvis du vil.
  10. Velg Kan redigere eller Kan se, avhengig av hvilke tillatelser du vil gi.
  11. Klikk på Legg til.

Personene du har lagt til, får en e-postinvitasjon til å åpne prosjektet ditt. Hvis du ønsker å samarbeide om et prosjekt i sanntid, kan du starte en direktegjennomgang i stedet.

Finn ut hvordan du bruker direktegjennomgang i Dropbox Replay.

Administrere tilgangen til et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Klikk på prosjektet du vil administrere tilgangen til.
  6. Klikk på hvilken som helst avatar (profilbilde eller initialer) ved siden av Legg til noen øverst for å se en liste over personer med tilgang.
  7. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet til den personen du vil administrere tilgangen for.
  8. Velg Kan redigere, Kan se eller Fjern.
highlight icon

Merknader

• Når du legger til brukere i et prosjekt, får de redigeringskontroll over hele prosjektet og alt i det.
  • Du kan bare legge til en bruker til prosjektet ditt via e-post.

Administrere ekstern deling av koblinger i Replay

Administratorer kan bruke administratorverktøyet til å begrense ekstern deling i Replay for teamet sitt. Dette gjør at de kan kontrollere om medlemmer kan dele en koblinger og filer med

Hvem som helst: alle med koblingen

Teamet + godkjente personer: teamet og en liste over godkjente brukere

Kun teamet: kun medlemmer av teamet

highlight icon

Obs! Disse innstillingene overstyrer eventuelle koblingsbegrensninger angitt av individuelle teammedlemmer.

Endre teamets delingsinnstillinger:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Replay.
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Dele koblinger utenfor teamet.
    • Velg På (hvem som helst), På (teamet + godkjente personer) eller Av (kun teamet).

Aministrere ekstern tilgang til prosjekter i Replay

Administratorer kan bruke Administratorverktøy-innstillingene til å styre om teammedlemmer kan legge til personer utenfor teamet i prosjekter.

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger i venstre sidestolpe.
  4. Klikk på Replay.
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Legge til personer utenfor teamet.
    • Velg På (hvem som helst), På (teamet + godkjente personer) eller Av (kun teamet).

Slik administrerer du eierskap til filer og prosjekter

Administratorer kan kontrollere eierskap av en delt fil eller et prosjekt for å forhindre at arbeidsflyten stopper opp.

Når en administrator har tatt eierskap over et prosjekt eller overført eierskapet til noen andre, kan administratoren utføre alle handlinger en eier kan utføre, blant annet følgende:

• Redigere, slette eller legge til passord
  • Slå nedlastninger på/av
  • Arkivere filer
  • Avslutte kommentarer
  • Fest eller merk kommentarer
  • Angi tidsfrister
  • Administrere delingstillatelser utenfor teamet

Slik tar du eierskap over en fil eller et prosjekt

Slik tar du eierskap til deg selv:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på ruteikonet øverst til venstre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  1. Klikk på Administrator øverst.
  2. Hold musepekeren over filens miniatyrbilde eller raden til prosjektet du ønsker å ta eierskap over.
  3. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  4. Velg Rediger personer.
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Eier.
  6. Klikk på Ta eierskap.
  7. Klikk på Kan redigere ved siden av medlemmet du tok eierskapet fra.
  8. Velg Kan redigere, Kan se eller Fjern, avhengig av hvilke tillatelser du vil gi.

Overføre eierskapet for en fil

Gjør følgende for å endre eier for en fil:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Hold musepekeren over filens miniatyrbilde eller raden til filen du ønsker å endre eierskap for.
  6. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  7. Velg Overfør eierskap.
  8. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av navnet på nåværende eier.
  9. Velg personen du vil overføre eierskapet til.
  10. Klikk Lagre.

Endre eierskap for et prosjekt

Slik endrer du eierskap til en fil eller et prosjekt til et teammedlem:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Hold musepekeren over miniatyrbildet eller raden til prosjektet du ønsker å ta eierskap over.
  6. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre.
  7. Velg Endre eierskap.
  8. Klikk på rullegardinmenyen med eierens navn.
  9. Velg navnet på teammedlemmene du vil gi eierskap til.
  10. Klikk på Lagre

Se hvem som er administrator for en fil eller et prosjekt

Slik ser du hvem som er administrator på en fil eller et prosjekt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på rutenettikonet øverst til høyre.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på Administrator øverst.
  5. Åpne teamprosjektet.
  6. Hold musepekeren over en avatar (profilbilde eller initialer) øverst ved siden av Legg til noen. Navnet på hvert teammedlem vises, og Administrator vises under navnene til teamadministratorer.

Overvåke aktivitet i Replay

Administratorer kan bruke administratorverktøyet for å se følgende medlemsaktivitet i Replay:

• Replay-pålogginger og -avlogginger
  • Kontoer som kobles til Replay
  • Filer som legges til eller slettes
  • Oppretting og endring av delte koblinger
  • Hvem som legges til eller fjernes fra prosjekter

Finn mer ut om hvordan du ser teamaktivitet i administratorverktøyet.

Oppløse et team

Når du oppløser et team, gjøres alle teammedlemmenes kontoer om til individuelle Dropbox-kontoer. Eierskapet for teamprosjekter overføres til administratoren, inkludert Replay-innhold. Teammedlemmer vil fortsatt ha tilgang til Replay-prosjektene de tidligere hadde tilgang til, fra sine individuelle kontoer, men de mister tilgangen til filer som ikke en del av et prosjekt.

highlight icon

Obs! Administratorer kan også velge å slette teamets Replay-innhold. Slettet Replay-innhold kan gjenopprettes innen 30 dager etter sletting.