Hva er låst tilstand?

Oppdatert Nov 23, 2023
person icon

Denne artikkelen beskriver en status som gjelder for enkelte Dropbox-teamkontoer.

Merk: Vi lanserer en ny låst tilstand. Før du leser denne artikkelen, må du sjekke om den gjelder din opplevelse av låst tilstand.
 

Hvis du klikker på denne koblingen og ser en side som sier, Velg hva som skal gjøres med teamfiler og kontoer, gjelder ikke informasjonen i denne artikkelen for teamet ditt, og du bør lese denne artikkelen.

 

 

Hvis du ser en side som sier: Du er i ferd med å kansellere Dropbox for team og oppløse teamet [Team name], vil informasjonen i denne artikkelen sendes til teamet ditt.

 

 

Teamet ditt kan ende opp i låst tilstand hvis prøveperioden din for Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus utløper eller hvis du sier opp teamabonnementet ditt.
 

I låst tilstand:

  • Filene dine vil ikke synkroniseres.
  • Du vil ikke kunne opprette eller laste opp nye filer og mapper.
  • Du vil kunne se og laste ned filer og mapper på Dropbox-kontoen din, men du vil ikke kunne redigere dem.
  • Funksjoner som å invitere nye medlemmer, suspendere medlemmer og administrasjon av grupper, vil bli deaktivert.
  • Hvis du har Dropbox Business, Business Plus eller har registrert deg for betatilgang på Dropbox Standard eller Advanced, er alle signaturfunksjoner deaktivert på dropbox.com og Dropbox-mobilappen.

Hvordan komme seg ut av låst tilstand

Hvis du er teammedlem, kan du:

Hvis du er administrator, kan du enten kjøpe et team eller oppløse teamet ditt .

Administrator: Velg hva du skal gjøre hvis teamet ditt er i låst tilstand

Kjøpe et teamabonnement

  1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Se gjennom alternativer i det røde banneret øverst på skjermen.
  3. Klikk på den blå Keep Dropbox for team-knappen.
  4. Fyll ut faktureringsinformasjon din.
highlight icon

Obs! Før du oppgraderer, må du fjerne brukere som ikke trenger tilgang til teaminnholdet, slik at du slipper å betale for unødvendige lisenser.Du bør kansellere alle unødvendige ventende invitasjoner.

5. Klikk på Kjøp.
highlight icon

Obs! Etter oppgraderingen må medlemmer som forlot teamet mens det var i låst tilstand, inviteres på nytt. Disse medlemmene vil ikke bli med på nytt team før de godtar den som inviterer.

Når du oppløser et team, gjøres alle teammedlemmenes kontoer om til individuelle Dropbox-kontoer. Administratorer mottar en kopi av alt teaminnhold bortsett fra teaminnhold fra Replay, Studio og Capture. Teammedlemmer beholder tilgangen til sine egne filer og mapper samt eierskapet til signaturmaler de har opprettet.
highlight icon

Obs! Delte mapper i teammapper slettes ikke når et team oppløses.

I tillegg, når et team oppløses, skjer følgende:

  • Teamstrukturen slettes
  • Medlemmer med tilgang til delte mapper utenfor teamområder beholder tilgang og tillatelser til disse mappene.
  • Alle som får tilgang til delte mapper i teammapper vil beholde sine tilatelser, slik at de kan se og samhandle med innholdet innenfor.
  • Ventende invitasjoner slettes.
  • Suspenderte brukere slettes.
  • Delte koblinger til innhold som eies av teamet, vil slutte å fungere. Koblinger for delte mapper/filer vil fortsatt fungere.
  • Innhold fra slettede teammedlemmer går permanent tapt med mindre en kontooverføring er utført. 
  • Arkiverte mapper slettes.
  • Slettede filer og mapper kan ikke gjenopprettes.
  • Ventende forespørsler om underskrift kanselleres.
  • Signerte dokumenter kan ikke redigeres, men kan fortsatt ses eller lastes ned av alle administratorer.
  • Signaturmaler blir låst. Kjøp av Dropbox Essentials, Business eller Business Plus vil låse opp og gjenopprette bruken av maler.
     

 

Slik oppløser du teamet:

  1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Se gjennom alternativer i det røde banneret øverst på skjermen.
  3. Klikk på Avbryt Dropbox og oppløs teamet mitt.
  4. Merk av i boksene ved siden av:
    • Jeg forstår at oppløsning eller sletting av teamet er permanent. Teamet [Team name] vil ikke lenger eksistere.
    • Jeg forstår at jeg mister de resterende dagene av prøveversjonen for team.
      • Merk: Dette vises kun hvis du har en gratis prøveperiode.
  5. Klikk på Oppløs teamet og logg av

Dette utløser oppløsningsprosessen. Teamet ditt blir logget av når oppløsningen er fullført.

Var denne artikkelen nyttig?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre.

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen var til hjelp.

Takk for tilbakemeldingen!

Andre måter å få hjelp på