Adgangskodestyring til Dropbox-teamkonti

Opdateret Jan 17, 2024

Adgangskodestyring giver teamadministratorer mulighed for at optimere sikkerheden omkring deres Dropbox-teamkonto ved at stille krav om, at teammedlemmer angiver stærke adgangskoder. Adgangskodestyring er tilgængeligt for kunder med Dropbox Advanced, Business Plus, Education og Enterprise.

Sådan slår du kontrol af adgangskoder til:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Adgangskoder.
  5. Vælg Meget stærk under Adgangskodestyring.

Hvis du ændrer adgangskodestyrken, skal alle teammedlemmer oprette en ny adgangskode, der overholder kravene til adgangskoden. Teammedlemmerne underrettes via e-mail og logges af alle aktuelle websessioner. De skal oprette en ny adgangskode, når de logger på igen.

highlight icon

Bemærk! Teammedlemmer logges ikke af de enheder, de har forbundet til deres konto.

Adgangskodeindstillingerne "Moderat" og "Meget stærk"

Dropbox indeholder et værktøj, der kan genkende styrken af en adgangskode. Værktøjet sammenligner adgangskoder med en database over ord, navne, mønstre og tal, der almindeligvis bruges som adgangskoder. Hvis en bruger indtaster en adgangskode, der er for almindelig, anmoder værktøjet brugeren om at indtaste noget, der er mere unikt og sværere at gætte.

Indstillingen Meget stærk sikrer den bedste sikkerhed for teamkonti.

Få mere at vide om, hvordan Dropbox bruger teknologi til at beskytte konti.