Dropbox-sikkerhedsadvarsler

Opdateret Sep 14, 2023
person icon

Sikkerhedsadvarsler er tilgængelige for de teams på Dropbox Standard eller Business, der har købt tilføjelsesprogrammet Sikkerhed, og for teams på Dropbox Business Plus, Advanced eller Enterprise.

Med sikkerhedsadvarsler modtager administratorer en e-mail, så snart der registreres mistænkelig adfærd, risikable aktiviteter og potentielle datalæk.

Vis oplysninger om advarsel

Du kan se oplysningerne om en specifik advarsel, herunder den ansvarlige, hvad der skete, hvornår det skete, og hvilke filer, mapper eller personer der var involveret.

Når du modtager en e-mail om en sikkerhedsadvarsel, kan du klikke på Åbn advarsel direkte i e-mailen for at se flere detaljer.

Sådan får du vist detaljer om en advarsel på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Advarsler.
  5. Klik på “” (de tre prikker) ud for den advarsel, du vil have vist.
  6. Klik på Åbn advarselsoplysninger.

Håndter en advarsel

På siden med advarselsoplysninger bliver du tilbudt forskellige muligheder alt efter advarselstype. Dette omfatter:

• Gendan på aktivitetsside. Hvis du har modtaget en advarsel om Massesletning, sendes du til aktivitetssiden, hvor du kan gendanne de slettede filer.
  • Send e-mail til teammedlem. Send en e-mail til det teammedlem, der udløste advarslen.
  • Suspender teammedlem. Suspender det teammedlem, som var ansvarlig for advarslen.
  • Bekræft. Markér advarslen som bekræftet, og fjern den fra listen over advarsler.
  • I gang. Markér advarslen som i gang, og fjern den fra listen over advarsler.
  • Løst. Markér advarslen som løst, og fjern den fra listen over advarsler.
  • Afvist. Markér advarslen som afvist, og fjern den fra listen over advarsler.

Hvilke typer hændelser udløser en advarsel?

• Registrering af ransomware. Find mistænkelig aktivitet tidligt, og hjælp med at forhindre, at potentielle angreb fra skadelig ransomware spreder sig.
  • Massesletning. Et teammedlem har slettet en usædvanlig stor mængde data på kort tid.
  • Massedataflytning. Et teammedlem har flyttet en usædvanlig stor mængde data på kort tid.
  • Følsomt indhold i teammapper deles eksternt. En fil der tilhører en teammappe og som indeholder personlige oplysninger blev delt med nogen uden for teamet. Eller også blev personlige oplysninger registreret i en fil, der allerede deles eksternt.
  • Skadelig software, der deles uden for dit team. En bruger uden for teamet har delt en skadelig fil med et eller flere af dine teammedlemmer.
  • Malware delt af et teammedlem. Et teammedlem har delt en fil, der indeholder malware.
  • For mange forsøg på at logge på. Et teammedlem har uden held forsøgt at logge på for mange gange.
  • Login fra højrisikoland. Et teammedlem har logget på fra et land, der betragtes som et højrisikoland. Dette omfatter login fra følgende lande: Afghanistan, Cuba, Iran, Kina, Libyen, Nigeria, Nordkorea, Sudan, Syrien og Yemen.

Indstil følsomhed for advarsler

Hvis du modtager for mange advarsler, kan du ændre følsomheden for advarslerne Massesletning og Massedataflytning. Sådan indstiller du følsomheden for advarsler:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Advarselspolitikker.
  5. Klik på “ (tre prikker) ud for den advarsel, du vil ændre.
  6. Vælg det ønskede niveau af følsomhed ud for Følsomhed for advarsler.
  7. Klik på Gem.

Administrer meddelelser om advarsler

Sådan ændrer du, hvem der modtager meddelelser om en bestemt type advarsel:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Advarselspolitikker.
  5. Klik på “ (tre prikker) ud for den advarsel, du vil ændre.
  6. Ud for Meddelelser skal du vælge enten Alle teamadministratorer eller Bestemte teamadministratorer/grupper
  7. Klik på Gem.

Slå advarsler til eller fra

Som standard er alle advarselstyper slået til. Slå advarsler fra eller til:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Advarselspolitikker.
  5. Klik på “ (de tre prikker) ud for den advarselstype, du vil aktivere eller deaktivere.
  6. Slå advarslen til eller fra ud for Generelle oplysninger
  7. Klik på Gem.