Oversigt over registrering af ransomware

Opdateret Oct 13, 2023
person icon

Registrering af ransomware er tilgængelig for de teams på Dropbox Standard eller Business, der har købt tilføjelsesprogrammet Sikkerhed, og for teams på Dropbox Plus, Advanced eller Enterprise.

Registrering af ransomware advarer tidligt administratorer om potentielt mistænkelig aktivitet, og det er med til at forhindre, at skadelig ransomware spredes. Det hjælper med at registrere, når et ransomware-angreb er i gang, og sender en meddelelse til administratorerne.

Det skal du gøre, hvis der registreres ransomware

Når der registreres formodet ransomware, modtager du en e-mail om det. Klik på Åbn advarsel for se flere oplysninger om advarslen. På siden Advarsler kan du se følgende:

• Hvad er der sket? En kort beskrivelse af den registrerede aktivitet.
  • Hvad er risikoen? Mulige risici for din konto eller dine data.
  • Ransomware-udvidelse: Omfanget af den mistænkeligt skadelige software, der er registreret.
  • Ransomware-type: Typen af potentielt skadelig software, der er registreret.
  • Berørte medlemmer: Hvem på teamet kan være berørt af problemet.
  • Antal berørte filer: Det antal filer på din Dropbox-konto, der kan være berørt.
  • Potentielt berørte filer: En liste over de filer på din Dropbox-konto, der kan være berørt.

Du kan udføre følgende handling i en advarsel om ransomware:

• Vigtigt! Se en række anbefalede handlinger, som du kan udføre i forbindelse med advarslen. Du kan bl.a. finde ud af, om advarslen er gyldig, gendanne indhold og suspendere medlemmer.
  • Suspender medlem: Suspender et medlem, som har filer, der er berørt af den potentielle ransomware. Når du suspenderer medlemmets konto, kan det forhindre, at angrebet spreder sig yderligere.
  • Udeluk/Inkluder udvidelse: Udeluk eller inkluder advarsler fra potentiel ransomware med den registrerede udvidelsestype. Du kan administrere udelukkede udvidelser under Advarselspolitikker.
  • Kontakt support: Send en anmodning om hjælp for at få hjælp til din konto.
  • Administrer politikken: Juster indstillinger for alle advarsler om registrering af ransomware, herunder administration af e-mailmeddelelser.

Sådan administrerer du politikken for registrering af ransomware

Sådan administrerer du politikken for registrering af ransomware:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Advarselspolitikker.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for Der er registreret potentiel ransomware.
    • Under Generelle oplysninger kan du slå advarsler om ransomware Til eller Fra.
    • Under Udvidelse kan du tilføje udvidelser for de advarsler om ransomware, du vil udelukke, ved at skrive navnet på udvidelsen. Klik på X ud for et udvidelsesnavn, du vil fjerne fra sektionen.
    • Under Meddelelser kan du markere eller fjerne markeringen i feltet Send meddelelser via e-mail for at modtage meddelelser via e-mail. Du kan angive, hvilke administratorer der modtager meddelelser, under Send meddelelser til.
  6. Klik på Gem nederst til højre for at gemme eventuelle ændringer i politikken til registrering af ransomware.

Se denne video for at få flere oplysninger om registrering af ransomware.