Administratorer: Organiser Dropbox-filer på siden Indhold

Opdateret Sep 26, 2023

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig for visse typer administratorer på Dropbox-teams.

Nogle typer administratorer kan bruge siden Indhold til at se og administrere indhold. De typer administratorer, som har adgang til siden Indhold, omfatter:

• Teamadministratorer
  • Sikkerhedsadministratorer
  • Indholdsadministratorer
  • Administratorer for regler og standarder

Sådan kommer du til siden Indhold

Sådan kommer du til siden Indhold:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indhold i venstre sidepanel.

Du kommer til siden Indhold, hvor der er en søgelinje og forskellige faner, du kan bruge til at administrere teamets filer og mapper.

Sådan bruger du siden Indhold

Under søgelinjen kan du skifte mellem forskellige faner for at se forskellige typer filer. Disse kan omfatte:

• Team og delt – under denne fane kan du:
    • Søge efter og sortere teammapper og delte mapper
    • Administrere medlemskaberne af delte mapper – tilføje eller fjerne brugere, tilpasse tilladelser og se, hvilke filer der er blevet delt med personer uden for teamet.
    • Tilføje, slette eller kopiere teammapper og delte mapper.
  • Arkiveret – under denne fane kan du:
    • Gendanne arkiverede mapper.
    • Slette arkiverede mapper permanent.
    • Omdøbe arkiverede mapper.
    • Bemærk! Denne fane er ikke tilgængelig for alle teams.
  • Medlem/Medlemsadgang – under denne fane kan du:
    • Se, hvilke mapper et bestemt teammedlem har adgang til. Det gør du ved at klikke på navnet eller e-mailadressen for det medlem, du vil se oplysningerne for.
    • Bemærk! Denne fane er ikke tilgængelig for alle teams.
  • Låste filer – under denne fane kan du:
    •  Låse op for filer, som teammedlemmer har låst. Det kan du gøre ved at pege på den fil eller mappe, du vil låse op, klikke på “” (tre prikker) og derefter klikke på Lås op for redigering.
highlight icon

Bemærk! Ikke alle faner er tilgængelige for alle teams.

Ikonerne ud for teamets mappe repræsenterer forskellige niveauer af tilladelser. Få mere at vide om de forskellige mappeikoner, og hvad de betyder.