Skal jeg have en Dropbox-konto for at blive medlem af en delt mappe?

Opdateret Dec 18, 2023

Ja, du skal have en Dropbox-konto for at deltage i en delt mappe. Filer i en delt mappe synkroniseres mellem medlemmerne på deres Dropbox-konti, så du skal have en Dropbox-konto for at få adgang og kunne synkronisere ændringer.

Hvis du inviterer en person uden en Dropbox-konto til en delt mappe, skal vedkommende oprette en konto for at blive medlem af mappen.

Hvis du ikke har en Dropbox-konto, kan du gøre følgende:

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Ofte stillede spørgsmål om fildeling uden en Dropbox-konto

Kan jeg modtage delte filer, når jeg ikke har en Dropbox-konto?

Du behøver ikke en Dropbox-konto for at se filerne i et delt link, og du kan downloade filerne til din computer. De filer, du downloader fra et delt link, synkroniseres ikke med Dropbox, hvis du redigerer dem.

Kan jeg uploade filer til Dropbox uden en Dropbox-konto?

Du kan ikke uploade filer til Dropbox uden en Dropbox-konto. Hvis en Dropbox-bruger sender dig en filanmodning, kan du uploade filer til vedkommendes filanmodning uden en Dropbox-konto.

Kan jeg downloade en fil uden en Dropbox-konto?

Du behøver ikke en Dropbox-konto for at downloade filen via et delt link. Hvis du vil downloade en fil, skal du åbne linket og klikke på downloadikonet (pil ned med en streg under) øverst til højre. De filer, du downloader fra et delt link, synkroniseres ikke med Dropbox, hvis du redigerer dem.

Skal du have en Dropbox-konto for at se filer?

Du behøver ikke en Dropbox-konto for at se filerne via et delt link.

Skal du have en Dropbox-konto for at modtage filer?

Du behøver ikke en Dropbox-konto for at modtage filer via et delt link.