Heb ik een Dropbox-account nodig om lid te worden van een gedeelde map?

Bijgewerkt Dec 18, 2023

Ja, je hebt een Dropbox-account nodig om lid te worden van een gedeelde map. Bestanden in een gedeelde map worden gesynchroniseerd tussen leden in hun Dropbox-accounts. Je hebt dus een Dropbox-account nodig om toegang te krijgen tot wijzigingen en ze te synchroniseren.

Als je iemand zonder Dropbox-account uitnodigt voor een gedeelde map, moet die persoon een account maken om lid te worden van de map.

Als je geen Dropbox-account hebt, kun je:

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox eenvoudig bestanden kunt synchroniseren.

Veelgestelde vragen over bestanden delen zonder Dropbox-account

Kan ik gedeelde bestanden ontvangen als ik geen Dropbox-account heb?

Je hebt geen Dropbox-account nodig om de bestanden in een gedeelde link te bekijken, en je kunt de bestanden naar je computer downloaden. Bestanden die je via een gedeelde link downloadt, worden niet gesynchroniseerd met Dropbox als je ze bewerkt.

Kan ik bestanden uploaden naar Dropbox zonder een Dropbox-account?

Je kunt geen bestanden uploaden naar Dropbox zonder een Dropbox-account. Maar als een Dropbox-gebruiker je een bestandsaanvraag stuurt, kun je zonder Dropbox-account bestanden uploaden naar diens bestandsaanvraag.

Kan ik een bestand downloaden zonder een Dropbox-account?

Je hebt geen Dropbox-account nodig om de bestanden in een gedeelde link te downloaden. Om een bestand te downloaden, open je de gedeelde link en klik je rechtsboven op het downloadpictogram (pijl omlaag met een lijn eronder). Bestanden die je via een gedeelde link downloadt, worden niet gesynchroniseerd met Dropbox als je ze bewerkt.

Heb je een Dropbox-account nodig om bestanden weer te geven?

Je hebt geen Dropbox-account nodig om de bestanden in een gedeelde link weer te geven.

Heb je een Dropbox-account nodig om bestanden te ontvangen?

Je hebt geen Dropbox-account nodig om bestanden via een gedeelde link te ontvangen.