Behöver jag något Dropbox-konto för att gå med i en delad mapp?

Uppdaterat Dec 12, 2023

Ja, du behöver ett Dropbox-konto för att gå med i en delad mapp. Filer i en delad mapp synkas mellan medlemmar i deras Dropbox-konton, så du behöver ett Dropbox-konto för att komma åt och synka ändringar.

Om du bjuder in någon utan ett Dropbox-konto till en delad mapp måste de skapa ett konto för att gå med i mappen.

Har du inte ett Dropbox-konto kan du göra följande:

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att synka filer.

Vanliga frågor om fildelning utan Dropbox-konto

Kan jag ta emot delade filer när jag inte har något Dropbox-konto?

Du behöver inget Dropbox-konto för att se filerna i en delad länk, och du kan ladda ner filen till din dator. Filer som du laddar ner från en delad länk synkas inte med Dropbox om du redigerar dem.

Kan jag ladda upp filer till Dropbox utan ett Dropbox-konto?

Du kan inte ladda upp filer till Dropbox utan ett Dropbox-konto. Men om en Dropbox-användare skickar en filinlämning till dig kan du ladda upp filer till deras filinlämning utan ett Dropbox-konto.

Kan jag ladda ner en fil utan ett Dropbox-konto?

Du behöver inget Dropbox-konto för att ladda ner filerna i en delad länk. För att ladda ner en fil öppnar du länken och klickar på nerladdningsikonen (nedåtpil med ett streck under) uppe till höger. Filer som du laddar ner från en delad länk synkas inte med Dropbox om du redigerar dem.

Behöver man ett Dropbox-konto för att se filerna?

Du behöver inget Dropbox-konto för att se filerna i en delad länk.

Behöver man ett Dropbox-konto för att ta emot filer?

Du behöver inget Dropbox-konto för att ta emot filer via en delad länk.