Trenger jeg en Dropbox-konto for å bli med i en delt mappe?

Oppdatert Dec 14, 2023

Ja, du trenger en Dropbox-konto for å bli med i en delt mappe. Filer i en delt mappe synkroniseres mellom medlemmeer i Dropbox-kontoene deres, så du trenger en Dropbox-konto for å få tilgang til og synkronisere endringer.

Hvis du inviterer noen uten Dropbox-konto til en delt mappe, må de opprette en konto for å bli med i mappen.

Hvis du ikke har en Dropbox-konto, kan du:

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Vanlige spørsmål om fildeling uten Dropbox-konto

Kan jeg motta delte filer når jeg ikke har en Dropbox-konto?

Du trenger ikke en Dropbox-konto for å se filene i en delt kobling, og du kan laste ned disse filene til datamaskinen din. Filer som du laster ned fra en delt kobling, vil ikke synkroniseres med Dropbox hvis du redigerer dem.

Kan jeg laste opp filer til Dropbox uten en Dropbox-konto?

Du kan ikke laste opp filer til Dropbox uten en Dropbox-konto. Men hvis en Dropbox-bruker sender deg en filanmodning, kan du Laste opp filer til filanmodningen deres uten en Dropbox-konto.

Kan jeg laste ned en fil uten en Dropbox-konto?

Du trenger ikke en Dropbox-konto for å laste ned filene i en delt kobling. For å laste ned en fil åpner du den delte koblingen og klikker på nedlastingsikonet (pil ned med en linje under) øverst til høyre. Filer du laster ned fra en delt kobling, vil ikke synkroniseres med Dropbox hvis du redigerer dem.

Trenger du en Dropbox-konto for å se filer?

Du trenger ikke en Dropbox-konto for å se filene i en delt kobling.

Trenger du en Dropbox-konto for å motta filer?

Du trenger ikke en Dropbox-konto for å motta filer via en delt kobling.