Slik deler du et Dropbox Paper-dokument

Oppdatert Jan 19, 2024

Det er to forskjellige måter du kan dele Dropbox Paper-dokumenter med andre personer på: Inviter-knappen øverst i dokumentet eller ved å sende en kobling til dokumentet.

Slik finner du ut hvilken utgivelse av Dropbox Paper du bruker

1. Logg dropbox.com.
  2. Klikk på Opprett.
  3. Hold musepekeren over Dokument.

Hvis du ikke ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, betyr dette at du bruker den gamle utgivelsen.

Hvis du ser Dropbox Paper i listen over dokumenttyper, bruker du den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper.

Slik deler du et Dropbox Paper-dokument i den nye utgivelsen

Hvis du bruker 2020-utgivelsen av Dropbox Paper, kan Paper-dokumentene dine deles akkurat som vanlige filer i Dropbox, som deling via e-post eller deling via en kobling.

Slik deler du et Dropbox Paper-dokument i den gamle utgivelsen

1. Åpne Paper-dokumentet du vil dele.
  2. Klikk på den blå Inviter-knappen øverst i dokumentet.
  3. Skriv e-postadressen til de du vil dele med. Du har muligheten til å inkludere en melding.
  4. Klikk på Kan redigere for å velge tillatelsene du vil at de inviterte skal ha:
    • Velger du Kan kommentere, kan vedkommende legge inn kommentarer på innholdet ditt.
    • Velger du Kan redigere, kan vedkommende legge til, redigere eller slette innholdet direkte, og vedkommende kan invitere andre til dokumentet.
  5. Klikk på Send