Slik ser du sendte og mottatte overføringer

Du kan se og administrere overføringer du har sendt eller mottatt fra dropbox.com. Denne artikkelen leder deg gjennom forhåndsvisning, redigering, nedlasting og sletting av overføringene dine.

Hvordan se og administrere sendte overføringer

Slik kan du se og administrere overføringer du har sendt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Overføring i menyen som dukker opp.
  4. I Sendt-fanen administrerer du overføringene dine:
    • For å forhåndsvise en overføring klikker du på lenkeikonet (kjetting) ved siden av en overføring, og klikker deretter på Forhåndsvisingslenken i meldingen nederst på siden.
    • For å endre navnet på en overføring klikker du på en overføring, klikker på redigeringsikonet (blyant), skriver inn et nytt navn og klikker på Lagre.
    • For å se overføringsaktivitet se antall visninger og nedlastinger ved siden av hver overføring.
    • For å endre utløpsdatoen til en overføring klikker du på datoen ved siden av overføringen, velger en dato ved hjelp av datovelgeren og klikker deretter på Lagre.
      • Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for kunder på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise og Education, som kan angi utløpsdatoen opptil et år senere.
    • For å slette en overføring klikker du på «» (ellipse) ved siden av en overføring, deretter klikker du på Slett.
      • Obs! Slettede overføringer kan ikke gjenopprettes.

Slik ser du og administrerer overføringer

Merk: Enhver overføring som sendes til deg via alternativet Send e-post vil vises på Mottatt-siden.

Slik kan du se og administrere overføringer du har sendt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Overføring i menyen som dukker opp.
  4. I Sendt-fanen administrerer du overføringene dine:
    • For å laste ned filer fra en overføring klikker du på nedlastingsikonet (pilen som peker nedover).
    • For å forhåndsvise overføringsfilene klikker du på overføringen for å åpne den.
    • For å dele overføringsfilene klikker du på overføringen for å åpne den, klikk deretter på lenkeikonet (kjedekobling) for å kopiere overføringslenken for å dele.
    • For å lagre overføringsfilene til Dropbox-kontoen din klikker du på overføringen for å åpne den, og klikker deretter på Lagre til Dropbox på den nye siden.