Verzonden en ontvangen overdrachten bekijken

Je kunt overdrachten bekijken en beheren die je hebt verstuurd of hebt ontvangen van dropbox.com. In dit artikel beschrijven we het bekijken, bewerken, downloaden en verwijderen van je overdrachten.

Verzonden overdrachten bekijken en beheren

Verzonden overdrachten bekijken en beheren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Transfer.
  4. Beheer je overdrachten in het tabblad Verzonden:
    • Om een voorbeeld van een overdracht te zien, klik je op het link-icoon (de ketting) naast een overdracht, en vervolgens op Voorbeeld van link bekijken in het bericht onderaan de pagina.
    • Om de naam van een overdracht te wijzigen, klik je op een overdracht, en vervolgens op het pictogram Bewerken (potlood). Typ een nieuwe naam en klik op Opslaan.
    • Om overdrachtdactiviteiten te bekijken, bekijk je het aantal weergaven en downloads naast elke overdracht.
    • Als je de vervaldatum van een overdracht wilt wijzigen, klik je op de datum naast de overdracht. Selecteer een datum met de datumkiezer en klik vervolgens op Opslaan.
      • Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor klanten met Dropbox Professional, Advanced, Enterprise en Education, die de vervaldatum kunnen instellen van maximaal een jaar later.
    • Om een overdracht te verwijderen, klik je op "..." (ellips) naast een overdracht en klik je vervolgens op Verwijderen.
      • Opmerking: verwijderde overdrachten kunnen niet worden teruggezet.

Ontvangen overdrachten bekijken en beheren

Opmerking: Alle overdrachten die worden verzonden via de optie E-mail verzenden worden weergegeven op de pagina Ontvangen.

Ontvangen overdrachten bekijken en beheren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Transfer.
  4. Beheer je overdrachten in het tabblad Ontvangen:
    • Om bestanden van een overdracht te downloaden, klik je op het download-icoon (pijl naar beneden).
    • Om een voorbeeld van de overdrachtbestanden te zien, klik je op de overdracht om deze te openen.
    • Om de overdrachtbestanden te delen, klik je op de overdracht om deze te openen. Klik vervolgens op het link-icoon (de ketting) om de overdrachtlink te kopiëren en te delen.
    • Om de bestanden van een overdracht op te slaan in je Dropbox-account, klik je op de overdracht om deze te openen en klik je op Save to Dropbox op de nieuwe pagina.