Så här visar du skickade och mottagna överföringar

Du kan visa och hantera överföringar som du har skickat eller tagit emot på dropbox.com. Den är artikeln berättar hur du förhandsvisar, redigerar, laddar ner och raderar dina överföringar.

Så här visar och hanterar du skickade överföringar

Visa och hantera överföringar du har skickat:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Transfer på menyn som visas.
  4. På fliken Skickat hanterar du dina överföringar:
    • Förhandsvisa en överföring genom att klicka på länkikonen (kedjelänk) bredvid en överföring och klicka sedan på Förhandsvisningslänk i meddelandet längst ner på sidan.
    • Du kan ändra namnet på en överföring genom att klicka på en överföring, klicka på redigeringsikonen (penna), skriva in ett nytt namn och klicka på Spara.
    • Visa överföringsaktivitet med antalet Visningar och Nerladdningar bredvid varje överföring.
    • Ändra utgångsdatumet för en överföring genom att klicka på datumet bredvid överföringen, välj ett datum med datumväljaren och klicka sedan på Spara.
      • Obs! Denna funktion är endast tillgänglig för kunder på Dropbox Professional, Advanced, Enterprise och Education, och de kan ställa in utgångsdatum att vara upp till ett år.
    • Radera en överföring genom att klicka på ”” (ellips) bredvid en överföring och klicka sedan på Radera.
      • Obs! Det går inte att återställa raderade överföringar.

Så här visar och hanterar du mottagna överföringar

Obs! Överföringar som skickats till dig via alternativet Skicka mejl visas på sidan Mottaget.

Visa och hantera överföringar du har tagit emot:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Transfer på menyn som visas.
  4. På fliken Mottaget hanterar du dina överföringar:
    • Ladda ner filer från en överföring genom att klicka på nerladdningsikonen (pil som pekar nedåt).
    • Förhandsvisa överföringsfilerna genom att klicka på överföringen för att öppna den.
    • Dela överföringsfilerna genom att klicka på överföringen för att öppna den och klicka sedan på länkikonen (kedjelänk) för att kopiera överföringslänken som ska delas.
    • Spara överföringsfilerna till ditt Dropbox-konto genom att klicka på överföringen för att öppna den och klicka sedan på Save to Dropbox på den nya sidan.