Slik administrerer du Dropbox Transfer for teamet ditt

Oppdatert May 20, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen søkes til visse typer administratorer som bruker Dropbox Transfer på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Denne artikkelen viser administratorer hvordan de slår Dropbox Transfer på eller av for teamet deres og hvordan de kan se teamets overføringsaktivitet.

Slik slår du Dropbox Transfer på eller av for teamet ditt

Slik slår du Dropbox Transfer på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Innhold klikker du på Deling.
  5. Ved siden av Dele filer ved hjelp av Dropbox Transfer, bytter du til eller Av

Eksisterende overføringslenker vil ikke lenger være tilgjengelige hvis du slår av Dropbox Transfer for teamet ditt.

highlighter icon

Obs! Det er bare teamadministratorer som kan administrere denne innstillingen – administratorer for brukerbehandling og støtteadministratorer kan ikke deaktivere overføringer.

Slik ser du teamets overføringsaktivitet

Slik ser du teamets overføringsaktivitet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på appen du vil vise.
  5. Du kan spore følgende overføringsrelaterte aktiviteter:
    • Sendt overføring
    • Vist overføring
    • Overføringsfiler lagt til
    • Overføring lastet ned
    • Slettet overføring
    • Endrede retningslinjer for filoverføring for team

Du kan filtrere aktiviteten du ser etter, ved hjelp av DatointervallPersonerInnhold eller AktiviteterLes mer om å se teamets aktivitet.

highlighter icon

Obs! Når et teammedlem fjernes fra et team, vil overføringene slettes og ikke lenger være tilgjengelige.