Flytta filer och mappar i Dropbox

Uppdaterat Nov 23, 2023
person icon

Den här artikeln är för användare med individuella konton. Läs mer om hur du delar filer och mappar med teamet.

Du kan flytta filer och mappar i Dropbox för att ordna materialet i ditt konto.

Flytta en fil eller mapp på dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll musen över filen eller mappen du vill flytta och klicka på ikonen med tre punkter (…)
  3. Klicka på Flytta.
  4. Klicka på mappen du vill flytta den till. Eller klicka på Skapa ny mapp.
    • Om du vill bläddra bland alla mappar klickar du på Personligt.
  5. Klicka på Flytta.

Flytta en fil eller mapp i Dropbox för mobila enheter:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på ikonen med tre punkter (...) intill filen eller mappen du vill flytta.
  3. Tryck på Flytta.
    • Du kanske måste bläddra ner för att se det på iOS.
  4. Tryck på mappen du vill flytta den till.
  5. Tryck på Flytta.

Vill du flytta en fil eller mapp i Dropbox-mappen på datorn drar du filen eller mappen du vill flytta till en ny plats.

Läs mer om att flytta delade filer och mappar.