Använd dynamiska filter

Uppdaterat Jul 26, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som kan vara tillgänglig för kunder i USA, Kanada och Mexiko med engelska som primärt språk:

• På Dropbox Plus, Professional, Essentials, Family, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.
  • I länder där det föredragna språket är inställt på engelska*.
    • Exklusive Kanada, Storbritannien och länder inom EES (Europeiska ekonomiska samarbetsområdet).

Dynamiska filter omfattas av ytterligare villkor.

Dynamiska filter hjälper dig att hitta material snabbare genom att visa filter som är unika för dina filer.
highlighter icon

Obs! Dynamiska filter är endast tillgängliga på dropbox.com.

Funktioner

• Navigera igenom ditt material mer exakt: Hitta det du letar efter genom att använda flera filter för att begränsa din sökning på några sekunder.
  • Sortera flera materialtyper med bara några klick: Organisera data tematiskt och hitta enkelt material, oavsett filtyp.

Hur fungerar dynamiska filter?

Dynamiska filter drivs av Dropbox egna AI. De använder sammanhanget för dina mappar och filer för att automatiskt generera personliga materialfilter.

Några exempel är:

• Materialteman
  • Filtillägg
  • Involverade andra användare

Dynamiska filter genereras med hjälp av en intern maskininlärningsmodell. Det betyder att dina data inte skickas utanför Dropbox för att dynamiska filter ska fungera.

Använd dynamiska filter

Du kommer att se en automatiskt genererad uppsättning anpassade filter ovanför din fillista på dropbox.com. Klicka på en eller flera åt gången för att aktivera filtren.

highlighter icon

Anmärkningar:

• Unika dynamiska filteralternativ visas baserat på mappen du söker inom.
  • Du kan välja upp till fem filter åt gången för att begränsa din sökning.

Så här döljer du den dynamiska filterfunktionen:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ”” (vertikal ellips) bredvid filtren.
  3. Klicka på Dölj dynamiska filter eller Visa dynamiska filter.