Het gebruiken van dynamische filters

Bijgewerkt Jul 29, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die mogelijk beschikbaar is voor klanten in de VS, Canada en Mexico waarbij Engels als primaire taal is ingesteld:

• Op Dropbox Plus, Professional, Essentials, Family, Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise.
  • in landen waar de voorkeurstaal is ingesteld op Engels.
    • Met uitzondering van Canada, het Verenigd Koninkrijk (VK) en landen binnen de EER (Europese Economische Ruimte).

Dynamische filters zijn onderworpen aan aanvullende voorwaarden.

Dynamische filters helpen je om materiaal sneller te vinden door filters weer te geven die uniek zijn voor je bestanden.
highlighter icon

Opmerking: dynamische filters zijn alleen beschikbaar op dropbox.com.

Functies

• Navigeer nauwkeuriger door je materiaal: vind wat je zoekt door meerdere filters te gebruiken om je zoekopdracht in seconden te verfijnen.
  • Sorteer meerdere typen materiaal met slechts een paar klikken: organiseer gegevens thematisch en vind materiaal eenvoudig terug, ongeacht het bestandstype.

Hoe werken dynamische filters?

Dynamische filters worden aangestuurd door door Dropbox gebouwde AI en gebruiken de context van je mappen en bestanden om automatisch gepersonaliseerde materiaalfilters te genereren.

Enkele voorbeelden zijn:

• Materiaalthema's
  • Bestandsextensie
  • Betrokken collega's

Dynamische filters worden gegenereerd met behulp van een intern machine learning-model. Dit betekent dat je gegevens niet buiten Dropbox worden verzonden, zodat de dynamische filters werken.

Het gebruiken van dynamische filters

Je ziet een automatisch gegenereerde set aangepaste filters boven je bestandslijst op dropbox.com. Klik op één of meerdere filters tegelijk om de filters te activeren.