Slik bruker du dynamiske filtre

Oppdatert Jul 26, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som kan være tilgjengelig for kunder i USA, Canada og Mexico med engelsk angitt som hovedspråk:

• På Dropbox Plus, Professional, Essentials, Family, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.
  • I land der engelsk er valgt som foretrukket språk*.
    • Unntatt Canada, Storbritannia og land innenfor EØS (Det europeiske økonomiske samarbeidsområde).

Dynamiske filtre er underlagt tilleggsvilkår.

Dynamiske filtre hjelper deg å finne innhold raskere ved å vise filtre som er unike for filene dine.
highlighter icon

Merk: Dynamiske filtre er bare tilgjengelig på dropbox.com.

Funksjoner

• Naviger gjennom innholdet ditt mer presist: Finn det du leter etter ved å bruke flere filtre for å begrense søket ditt på sekunder.
  • Sorter flere innholdstyper med bare noen få klikk: Organiser data tematisk og finn enkelt innhold, uavhengig av filtype.

Hvordan fungerer dynamiske filtre?

Dynamiske filtre er drevet av KI fra Dropbox og bruker konteksten til mappene og filene dine for automatisk å generere personlige innholdsfiltre.

Noen eksempler er:

• Innholdstemaer
  • Filtype
  • Involverte samarbeidspartnere

Dynamiske filtre genereres ved hjelp av en intern maskinlæringsmodell. Dette betyr at dataene dine ikke sendes utenfor Dropbox for at dynamiske filtre skal fungere.

Slik bruker du dynamiske filtre

Du vil se et automatisk generert sett med egendefinerte filtre over fillisten din på dropbox.com. Klikk på ett eller flere om gangen for å aktivere filtrene.

highlighter icon

Merknader:

• Unike dynamiske filteralternativer vises basert på mappen du søker i.
  • Du kan velge opptil fem filtre om gangen for å begrense søket ditt.

For å skjule funksjonen for dynamiske filtre:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på «» (vertikal ellipse) ved siden av filtrene.
  3. Klikk Skjul dynamiske filtre eller Vis dynamiske filtre.