Sådan bruger du dynamiske filtre

Opdateret Jul 29, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, der kan være tilgængelig for kunder i USA, Canada og Mexico med engelsk angivet som det primære sprog:

• På Dropbox Plus, Professional, Essentials, Family, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.
  • I lande, hvor det foretrukne sprog er indstillet til engelsk*.
    • Undtagen Canada, Storbritannien og lande inden for EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).

Dynamiske filtre er underlagt yderligere vilkår.

Dynamiske filtre hjælper dig med at finde indhold hurtigere ved at vise filtre, der er unikke for dine filer.
highlighter icon

Bemærk! Dynamiske filtre er kun tilgængelige på dropbox.com.

Funktioner

• Find nemmere dit indhold: Find det, du leder efter, ved at bruge flere filtre til at tilpasse din søgning på få sekunder.
  • Sortér flere indholdstyper med et par klik: Organiser data efter tema, og find nemt indhold uanset filtypen.

Hvordan fungerer dynamiske filtre?

Dynamiske filtre bruger Dropbox' AI til at filtrere brugen af dine mapper og filer for automatisk at generere personligt tilpassede indholdsfiltre.

Nogle eksempler er:

• Indholdstemaer
  • Filtypenavne
  • Involverede samarbejdspartnere

Dynamiske filtre genereres ved hjælp af en intern maskinlæringsmodel. Det betyder, at dine data ikke sendes uden for Dropbox, når der bruges dynamiske filtre.

Sådan bruger du dynamiske filtre

Du får vist automatisk genererede tilpassede filtre over fillisten på dropbox.com. Klik på et eller flere ad gangen for at aktivere filtrene.

highlighter icon

Bemærk!

• Unikke dynamiske filterindstillinger vises baseret på den mappe, du søger i.
  • Du kan vælge op til fem filtre ad gangen for at indsnævre din søgning.

Sådan skjuler du dynamiske filtre:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på “” (lodrette prikker) ud for filtrene.
  3. Klik på Skjul dynamiske filtre eller Vis dynamiske filtre.