Misbruik in Dropbox melden

Bijgewerkt Nov 07, 2023

Als je materiaal in Dropbox tegenkomt dat in strijd is met ons Beleid voor acceptabel gebruik, vragen we je dit te melden via het formulier Een probleem melden, of door de onderstaande stappen uit te voeren.

Ongepaste inhoud op Dropbox melden

1. Ga naar het gedeelde materiaal dat in strijd is met ons Beleid voor acceptabel gebruik.
  2. Klik op het hulppictogram (vraagteken in een cirkel) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Een probleem melden.
  4. Selecteer de misbruikcategorie die je wilt melden.
  5. Geef een algemene omschrijving van het probleem op.
  6. Geef je e‑mailadres op. Het kan zijn dat we je nog enkele vragen willen stellen.
  7. Klik op Verzenden.