Anmeld misbrug på Dropbox

Opdateret Nov 07, 2023

Hvis du støder på indhold, der overtræder vores politik for acceptabel brug, bedes du anmelde det via formularen Rapportér et problem eller ved at følge trinnene nedenfor.

Sådan anmelder du upassende indhold på Dropbox

1. Gå til det delte indhold, som overtræder vores politik for acceptabel brug.
  2. Klik på hjælpikonet (spørgsmålstegn i en cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Rapportér et problem.
  4. Vælg den kategori af overtrædelse, du vil rapportere.
  5. Indtast en generel beskrivelse af problemet.
  6. Indtast din e-mailadresse. Vi kontakter dig, hvis vi har opfølgende spørgsmål.
  7. Klik på Send.