Aanmelden voor bètaversies van Dropbox

Bijgewerkt Oct 02, 2023

Deze informatie is van toepassing op alfaversies, bètaversies en andere versies met vroege toegang. Op bètaversies van Dropbox zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Dropbox biedt gebruikers de mogelijkheid om zich aan te melden voor bètaversies, met als doel om feedback te krijgen over nieuwe producten of functies voordat ze algemeen beschikbaar worden.

Aanmelden voor bètaversies:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Schakel onder Voorkeuren op het tabblad Algemeen de optie Bètaversies in.

Afmelden voor bètaversies:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Schakel onder Voorkeuren op het tabblad Algemeen de optie Bètaversies uit.
highlight icon

Opmerking: als je lid bent van een Dropbox-teamaccount en je beheerder vroege toegang voor je team heeft uitgeschakeld, kun je je niet aanmelden voor het bètaversie-programma.