Sådan tilmelder du dig tidlige udgivelser af Dropbox

Opdateret Oct 02, 2023

Denne oplysning gælder alfaversioner, betaversioner og andre tidlige udgivelser. Tidlige udgivelser af Dropbox er underlagt yderligere vilkår og betingelser.

Dropbox tilbyder kunderne at blive tilmeldt tidlige udgivelser for at få feedback til nye produkter eller funktioner, inden de bliver gjort tilgængelige for alle kunder.

Sådan tilmelder du dig tidlige udgivelser:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Slå Tidlige udgivelser til under Præferencer under fanen Generelt.

Sådan framelder du dig tidlige udgivelser:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Slå Tidlige udgivelser fra under Præferencer under fanen Generelt.
highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger Dropbox til teams, og din administrator har deaktiveret tidlig adgang for dit team, kan du ikke tilmelde dig programmet for tidlige udgivelser.