Slik får du tilgang til tidlige utgivelser fra Dropbox

Oppdatert Oct 02, 2023

Denne informasjonen gjelder for alfa- og betaversjoner samt andre utgivelser med tidlig tilgang. Tidlige utgivelser fra Dropbox er underlagt ytterligere vilkår og betingelser.

Dropbox gir kunder muligheten til å få tidlig tilgang til nye utgivelser for å få tilbakemeldinger om nye produkter eller funksjoner før de gjøres tilgjengelige for alle.

Slik får du tidlig tilgang:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I Generelt-fanen under Innstillinger slår du på Tidlige versjoner.

Slik fjerner du tilgangen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. I Generelt-fanen under Innstillinger slår du av Tidlige versjoner.
highlight icon

Merk: Hvis du har en Dropbox-teamkonto og administratoren din har deaktivert tidlig tilgang for teamet ditt, kan du ikke bli med i programmet.