Dropbox-bestanden openen en bewerken met apps van derden

Je kunt Dropbox-bestanden openen en bewerken in apps van derden. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com of open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik op de naam van het bestand dat je wilt openen.
  3. Klik op Openen.
  4. Klik op de externe app waarmee je het bestand wilt openen.
    • Opmerking: de opties in het vervolgkeuzemenu zijn afhankelijk van het type bestand dat je probeert te openen. Als je de app waarin je het bestand wilt openen niet ziet, klik je op Apps koppelen en volg je de aanwijzingen voor het koppelen van een app.
  5. Wanneer je het bestand hebt bewerkt of een andere actie hebt ondernomen, sla je de wijzigingen op of pas je ze toe (deze stap is afhankelijk van de app).

Het bewerkte bestand wordt opgeslagen naast het oorspronkelijke bestand, en de naam van het bewerkte bestand bevat extra informatie over de status en de provider van het bestand. Stel dat de oorspronkelijke bestandsnaam 'Mijncontract.pdf' is, dan krijgt het bewerkte bestand bijvoorbeeld de naam 'Mijncontract (ondertekend‑AdobeSign).pdf'.

Zie je geen vervolgkeuzemenu?

Er zijn twee mogelijke redenen waarom het vervolgkeuzemenu niet zichtbaar is als je klikt op Openen: