Registreren voor vroege toegang tot functies van Dropbox Business

Dropbox Business-gebruikers kunnen vroege toegang krijgen tot nieuwe productupdates voordat deze officieel worden uitgebracht. Hiermee helpen deze gebruikers ons bij het testen en verbeteren van het product. Wil je ook meedoen, dan moet je je voor elke nieuwe functie afzonderlijk inschrijven. Hiervoor volg je de onderstaande stappen.

1. Meld je aan als beheerder op dropbox.com met je aanmeldgegevens.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Selecteer het tabblad Instellingen.
  4. Klik op Vroege toegang.
  5. Klik op Inschrijven naast de functie waarin je bent geïnteresseerd.

Als je je registreert voor vroege toegang tot nieuwe functies, worden deze functies permanent beschikbaar gemaakt voor je team. De versies van deze functies onder vroege toegang zijn niet definitief en kunnen nog worden gewijzigd. De functies worden in de huidige status geleverd.

Nieuw bij Dropbox?

Of je nu een beginnende Dropbox-gebruiker bent of alleen je kennis wat wilt opfrissen, je kunt meer uit je Dropbox-account halen door gebruik te maken van onze zelfgestuurde training of virtuele training onder leiding van een instructeur