Sådan tilmelder du dig tidlig adgang til funktioner i Dropbox til teams

Opdateret Oct 02, 2023

Kunder med Dropbox til teams kan få tidlig adgang til nye produktopdateringer, inden de bliver frigivet til alle. Det hjælper os med at teste og forbedre produktet. Du kan afprøve nye funktioner ved at tilmelde dig til hver enkelt funktion på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Vælg fanen Indstillinger.
  4. Klik på Tidlig adgang.
  5. Klik på Tilmeld ud for den funktion, du er interesseret i.

Hvis du tilmelder dig programmet med tidlig adgang til nye funktioner, vil disse funktioner være permanent tilgængelige for dit team. Vær også opmærksom på, at funktionerne i versioner med tidlig adgang ikke er de endelige versioner, og at de derfor kan blive ændret og står til rådighed, som de er.