Download Dropbox' W-9-formular for 2019

Sådan indløser du kampagnetilbuddet

1. Fra din indbakke på Upwork.com/messages skal du klikke på Redeem offer på meddelelsesbanneret.
  2. Hvis du ikke er logget på Dropbox, bliver du omdirigeret til loginsiden til Dropbox.
  3. Opret en ny konto, eller log på.
  4. Du bliver omdirigeret til en side, hvor du kan indløse din kampagnekupon.
  5. Klik på Send for at indløse din plads.
  6. Hvis du er berettiget til kampagnen, får du tildelt pladsen.

Sådan downloader du en kopi af vores 2019 W-9-formular:

1. Klik på dette link for at se formularen.
  2. Klik på den nedadvendte pil (Download) i øverste højre hjørne for at downloade formularen.