Sådan beregnes moms på Dropbox-abonnementer

Opdateret Nov 13, 2023
highlight icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder, medmindre andet er angivet.

Du skal måske betale moms af dit Dropbox-abonnement. Det afhænger af det postnummer eller land til afregning, der er knyttet til din konto.

Hvis du befinder dig i et område, hvor du er momspligtig, optræder momsen på sin egen linje på dine fakturaer og kvitteringer.

Sådan beregnes moms inden køb

Du behøver ikke indtaste betalingsoplysninger for at se din anslåede moms. Sådan ser du dit overslag:

1. For Plus-, Family-, Professional- og Essentials-konti, besøg denne side. For Standard-, Business-, Advanced- og Business Plus-konti, besøg denne side.
  2. Vælg den plan, du overvejer at købe.
  3. Rul ned til bunden, vælg dit land, og indtast dit postnummer.
  4. Prisen justeres automatisk, og du finder et afgiftsestimat under Ordreoversigt.
highlight icon

Bemærk: Hvis du befinder dig i EU  (Den Europæiske Union) eller Schweiz, kan Dropbox' priser være inklusive moms.

Sådan ser du momsen for et aktuelt abonnement

highlight icon

Bemærk: Dette gælder kun for teams, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice. Hvis dit team betaler via manuel fakturering og er skatteberettiget, kan du se momsen for et aktuelt abonnement på den faktura, der blev sendt til den e-mailadresse, der er angivet som dit teams faktureringskontakt.

For at se, hvor meget skat du bliver opkrævet i øjeblikket:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik under AfregningshistorikKvittering ud for din seneste transaktion.

Hvis du er administrator, kan du se, hvor meget skat du bliver opkrævet i øjeblikket:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Afregningsoplysninger.
  5. Klik på Faktura ud for den seneste transaktion.

Sådan ser du momsen for et aktuelt abonnement

Dropbox-teamadministratorer

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på fanen Afregningsoplysninger.
  5. Klik på Faktura ud for den seneste transaktion.

Brugere af Dropbox Plus, Family, Professional og Essentials

Sådan ser du, hvor meget moms du opkræves nu:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik under AfregningshistorikKvittering ud for din seneste transaktion.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Visse  velgørende  organisationer og uddannelsesinstitutioner kan blive fritaget for moms på Dropbox-teamabonnementer. Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, skal du kontakte support for at høre om dine muligheder.

Hvis din virksomhed er momspligtig, kan du når som helst føje dit momsnummer til din Dropbox-konto.

Moms på Dropbox efter sted

Momssatser ændres ofte. Gå til denne side for at se, hvor meget moms du bliver opkrævet.

Land eller område

Momstype

Armenien

Moms

Australien

Vare- og tjenestemoms (GST)

Bahamas

Moms

Bahrain

Moms

Barbados

Moms

Bangladesh

Moms

Hviderusland

Moms

Cambodja

Moms

Canada – Alberta

Vare- og tjenestemoms (GST)

Canada – Britisk Columbia

Moms på varer og tjenesteydelser (GST) Provinsiel moms (PST)

Canada – Labrador

Harmoniseret moms (HST)

Canada – Manitoba

Vare- og tjenestemoms (GST)

Canada – Newfoundland

Harmoniseret moms (HST)

Canada – New Brunswick

Harmoniseret moms (HST)

Canada – Northwest Territories

Vare- og tjenestemoms (GST)

Canada – Nova Scotia

Harmoniseret moms (HST)

Canada – Nunavut

Vare- og tjenestemoms (GST)

Canada – Ontario

Harmoniseret moms (HST)

Canada – Prince Edward Island

Harmoniseret moms (HST)

Canada – Quebec

Vare- og tjenestemoms (GST) Quebec moms (QST)

Canada – Saskatchewan

PST (Provincial Sales Tax)

Canada – Yukon

Vare- og tjenestemoms (GST)

Chile

Moms

Egypten

Vare- og tjenestemoms (GST)

Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Moms

Georgia

Moms

Island

Moms

Indien

Moms

Indonesien

Vare- og tjenestemoms (GST)

Japan

Forbrugsmoms

Kasakhstan

Moms

Kenya

Moms

Liechtenstein

Moms

Malaysia

Moms

Moldova

Moms

New Zealand

Vare- og tjenestemoms (GST)

Oman

Moms

Rusland

Moms

Saudi-Arabien

Moms

Singapore

Vare- og tjenestemoms (GST)

Sydafrika

Moms

Sydkorea

Moms

Taiwan

Moms

Thailand

Moms

Tyrkiet

Moms

Ukraine

Moms

Forenede Arabiske Emirater

Moms

USA (hvor relevant)

Moms

United States – Kentucky

SUG (Sales and Use Tax)

Zimbabwe

Moms