Belasting op Dropbox-abonnementen berekeken

Het is mogelijk dat je belasting op je Dropbox-abonnement moet betalen, afhankelijk van de postcode of het land in je account.

Als je woont in een rechtsgebied waar belasting moet worden betaald, wordt de belastingheffing weergegeven als regelitem op facturen en ontvangstbewijzen.

Belasting berekenen voordat je een abonnement koopt

Je hoeft niet je betalingsgegevens in te voeren om je geschatte belastingbedrag te zien. Een schatting van je belasting weergeven:

1. Ga naar deze pagina voor Business-accounts en deze pagina voor Plus- of Professional-accounts.
  2. Selecteer het abonnement dat je overweegt te kopen.
  3. Scrol naar beneden, selecteer je land en typ je postcode.
  4. De prijs wordt automatisch aangepast en je ziet een schatting van de belasting onder Besteloverzicht.

Opmerking: als je in de EU of in Zwitserland bent gevestigd, zijn de Dropbox-prijzen inclusief belasting.

De belasting van een huidig abonnement weergeven

Beheerders van een Dropbox Business-team

Zo kun je zien hoeveel belasting je nu betaalt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Facturering.
  4. Klik op de tab Factureringsgegevens.
  5. Klik op Ontvangstbewijs naast je recentste transactie.

Dropbox Plus- en Professional-gebruikers

Zo kun je zien hoeveel belasting je nu betaalt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je profielfoto of de grijze cirkel rechtsboven.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Facturering.
  5. Klik in het gedeelte Factureringsgeschiedenis op Ontvangstbewijs naast je meest recente transactie.

Biedt Dropbox belastingvrijstellingen aan?

Sommige non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen kunnen belastingvrijstellingen op Dropbox Business-abonnementen ontvangen. Als je beheerder bent van een Business-team, neem je contact op met Support om te zien wat je opties zijn.

Belasting op Dropbox per land

Belastingtarieven veranderen regelmatig. Ga naar deze pagina om te zien hoeveel belasting in rekening wordt gebracht.

Land of regio

Type belasting

Voor wie?

Europese Economische Ruimte

Belasting toegevoegde waarde (btw)

Dropbox Plus-, Professional-, Business- en Enterprise-accounts

Zuid-Afrika

Belasting toegevoegde waarde (btw)

Dropbox Plus-, Professional-, Business- en Enterprise-accounts

Japan

Verbruiksbelasting

Dropbox Plus-, Professional- en Business-accounts

Nieuw-Zeeland

Belasting op goederen en diensten (GST)

Dropbox Plus- en Professional-accounts

Australië

Belasting op goederen en diensten (GST)

Dropbox Plus- en Professional-accounts

Taiwan

Belasting toegevoegde waarde (btw)

Dropbox Plus- en Professional-accounts