Een btw-of GST-nummer toevoegen aan je Dropbox-account

Bijgewerkt Nov 13, 2023
person icon

De informatie in dit artikel is van toepassing op gebruikers van Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced en Business Plus.

Afhankelijk van je locatie moet je mogelijk belasting over de toegevoegde waarde (btw) of goederen- en service (GST) betalen voor je maandelijkse of jaarlijkse Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced- of Business Plus-abonnement. Als je bedrijf is geregistreerd voor btw of GST, kun je je btw- of GST-nummer te allen tijde toevoegen aan je Dropbox-account.

Als je bedrijf is vrijgesteld van btw of GST en je per ongeluk toch btw of GST hebt betaald, kun je de betaalde belastingen terugvorderen van de belastingdienst.

Indien nodig kun je een exemplaar van ons W-9-formulier downloaden en ons Amerikaanse TIN (Taxpayer Identification Number) gebruiken. Het btw-nummer van Dropbox International Unlimited Company is IE 9852817J.

Hoe weet ik wat mijn btw-tarief is?

Informatie over btw-tarieven voor elk land

Dropbox Professional en Essentials

Je voegt als volgt een btw-nummer of GST-nummer toe aan je account:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je profielfoto of initialen in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Facturering.
  5. Klik onder Factuurgegevens op Bijwerken
  6. Voer onder Btw-nummer (optioneel) je btw- of GST-nummer in en klik op Wijzigingen opslaan.

Dropbox Standard, Business, Advanced en Business Plus

highlight icon

Opmerking: Dit geldt alleen voor teams die betalen met creditcard, PayPal of automatische incasso. Als je team via handmatige facturering betaalt, kun je geen btw of GST-nummer aan je account toevoegen.

Je voegt als volgt een btw-nummer of GST-nummer toe aan je account:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole aan de linkerkant.
  3. Klik op de tab Facturering
  4. Klik op Betalingsmethode.
  5. Klik op Klik hier als je je bedrijfsadres wilt bijwerken.
  6. Voer onder Btw-nummer (optioneel) je btw- of GST-nummer in en klik op Wijzigingen opslaan.
highlight icon

Opmerking: alleen bepaalde typen beheerders kunnen een btw- of GST-nummer toevoegen aan hun Dropbox Business-account.