Så här lägger du till ett momsnummer eller GST-ID för ditt Dropbox-konto

Uppdaterat Nov 10, 2023
person icon

Informationen i den här artikeln gäller för kunder med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced och Business Plus.

Beroende på var du befinner dig kan du behöva betala mervärdesskatt (moms) eller varu- och tjänsteskatt (GST) på din månatliga eller årliga prenumeration på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced eller Business Plus. Om ditt företag är registrerat för moms eller GST kan du när som helst lägga till ditt momsnummer eller GST-ID på ditt Dropbox-konto.

Om din verksamhet är momsfri men felaktigt betalat moms eller GST-skatt bör du kunna kräva återbetalning från de lokala skattemyndigheterna.

Om det behövs kan du ladda ner en kopia av vår amerikanska W-9-blankett och använda vårt amerikanska ID-nummer för skattebetalare (TIN, Taxpayer Identification Number). Dropbox International Unlimited Companys momsnummer är IE 9852817J.

Hur vet jag vad min momssats är?

Läs om momssatser för varje land.

Dropbox Professional och Essentials

Så här lägger du till ett momsnummer eller GST-ID på ditt konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller initialer i det övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. Klicka på Uppdatera under Fakturauppgifter.
  6. Under momsnummer (valfritt) anger du ditt momsnummer eller GST-ID och klickar på Spara ändringar.

Dropbox Standard, Business, Advanced och Business Plus

highlight icon

Obs! Detta gäller endast team som betalar med kreditkort, PayPal eller autogiro. Om ditt team betalar med manuell fakturering kan du inte lägga till moms eller CST ID på ditt konto.

Så här lägger du till ett momsnummer eller GST-ID på ditt konto:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på fliken Fakturering.
  4. Klicka på Betalningsmetod.
  5. Klicka på Klicka här för att uppdatera företagsadressen.
  6. Under momsnummer (valfritt) anger du ditt momsnummer eller GST-ID och klickar på Spara ändringar.
highlight icon

Obs! Endast vissa typer av administratörer kan lägga till ett momsregistreringsnummer eller GST-ID i ett Dropbox-teamkonto.