Hvordan legge til en MVA-ID på Dropbox-kontoen din

Avhengig av hvor du bor må du kanskje betale merverdiavgift (MVA) på det månedlige eller årdlige Dropbox Business- eller Professional-abonnementet ditt. Hvis selskapet ditt er registrert for MVA, kan du legge til MVA-ID-nummeret ditt på Dropbox-kontoen din når som helst.

Hvis selskapet ditt er fritatt for MVA, men du allikevel har betalt MVA, burde du ha muligheten til å kreve tilbake disse betalingene fra skattemyndighetene.

Hvis det er nødvendig, kan du laste ned en kopi av W-9-skjemaet vårt og bruke vårt US Taxpayer Identification Number (TIN). Dropbox International Unlimited Company sitt MVA-ID-nummer er IE 9852817J.

Hvordan vet jeg hva MVA-satsen min er?

Finn ut mer om MVA-satser for hvert land.

Dropbox Professional-kontoer

Slik legger du til en MVA-ID på kontoen din:

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Under Fakturaopplysninger klikker du på Oppdater
  6. Under MVA-nummer (valgfritt) skriver du inn MVA-ID-en din og klikker på Lagre endringer.

Dropbox Business-kontoer

Hvis du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du legge til en MVA-ID på kontoen din. Slik gjør du det:

1. Logg deg på dropbox.com med teamadministratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på fanen Fakturering
  4. Klikk på Betalingsmetode.
  5. Klikk Hvis du vil oppdatere forretningsadressen din, kan du klikke her
  6. Under MVA-nummer (valgfritt) skriver du inn MVA-ID-en din og klikker på Lagre endringer.