Varför har mitt kreditkort nekats?

Om du har köpt Dropbox för första gången är det vanligast att kortet nekats på grund av ett fel i kortnumret eller faktureringsadressen.

• Försök ange kortnummer och faktureringsadress igen och dubbelkolla att alla uppgifter stämmer.

Om betalningen misslyckades vid automatiskt förnyelse kan kortet som är kopplat till kontot ha gått ut.

Om du fortsätter se behandlingsfel för betalkort rekommenderar vi att du kontaktar din bank eller betalkortsleverantör.

Obs! Kunder i Indien som har planer med återkommande betalning kan få problem med förnyelse på grund av en fullmakt från Reserve Bank of India. Du har möjlighet att använda UPI som betalningsmetod i kassan.

Vad händer när det uppstår ett fel vid behandling av Dropbox Business-betalning?

Om din betalning för ett Dropbox Business-konto nekas rekommenderar vi att du uppdaterar din faktureringsinformation så snabbt som möjligt.

Om en betalning fortsätter misslyckas kommer vi så småningom inte att kunna förnya din teamprenumeration. Dina filer är säkra men teamet kommer tillfälligt att vara låst tills du uppdaterar betalningsmetoden eller upplöser teamet.

Har du fortfarande problem?

Om du fortfarande har problem med att behandla en betalning loggar du in med administratörsuppgifterna och klickar på den här länken för att kontakta support.