Hur du ändrar faktureringsinformation för Dropbox

Följ instruktionerna för din kontotyp om du vill ändra din faktureringsinformation för Dropbox, inklusive kreditkortsnummer.

Om du vill säga upp kontot, läs om hur du säger upp din Dropbox-prenumeration

Dropbox Plus eller Professional

Logga in på dropbox.com och klicka sedan på sidan Min fakturering för att komma direkt till faktureringsinställningarna.Klicka sedan på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.

Eller så kan du ändra faktureringsinformationen genom att följa dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
    • Om din betalningsmetod är Mobil ska du gå till Apple App Store eller Google Play Store för att hantera din betalningsmetod.
  6. Lägg till ett nytt kreditkort eller koppla ett PayPal-konto.
  7. Om valutan inte ändras kan du ändra ditt postnummer eller land genom att lägga till en betalningsmetod som matchar din plats.

Läs hur du ändrar din valuta.

Dropbox Business teamadministratörer

För att ändra faktureringscykel för ett Dropbox Business-konto måste du du vara kontots teamadmin. Hitta din teamadmin

Om du är teamadministratör ska du logga in på dropbox.com och klicka på mitt teams faktureringssida för att komma direkt till faktureringsinställningarna. Klicka sedan på Uppdatera bredvid betalningsmetod.

Eller så kan du ändra faktureringsinformationen genom att följa dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com med teamadministratörskontot.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på fliken Fakturering .
  4. Klicka på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
  5. Lägg till ett nytt kreditkort eller länka till ett PayPal-konto.

Köpte du en Dropbox-prenumeration via telefonen?

Om du köpte en Dropbox-prenumeraiton från en Android-enhet ska du uppdatera din faktureringsinformation via Google Play.

Om du köpte en prenumeration från en Apple-enhet ska du uppdatera faktureringsinformationen via iTunes.

Varför kan jag inte hitta min Dropbox-faktureringsinformation?

Om du fortfarande inte kan hitta din faktureringsinformation kan du av misstag ha loggat in till ett kostnadsfritt Dropbox-konto som du inte visste att du hade. Använd vårt sökverktyg för kreditkortsdebitering för att hitta kontot som är associerat med en debitering på kreditkortet.

Om du behöver mer hjälp med att uppdatera din faktureringsinformation kan du kontakta vårt supportteam. Logga in på ditt Dropbox-konto innan du kontaktar support.