Slik oppdaterer du faktureringsinformasjonen din hos Dropbox

Oppdatert Nov 10, 2023
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for alle kunder på et betalt Dropbox-abonnement.

For å oppdatere faktureringsinformasjonen din hos Dropbox, inkludert betalingsmåte, faktureringsperiode eller faktureringsnavn og adresse, følger du instruksjonene for kontotypen din nedenfor.

Se hvordan du finner ut hvilket abonnement du har

Før du oppdaterer faktureringsinformasjonen din, er det noen ting du bør vite:

• Hvis du har kjøpt Dropbox-abonnementet på en mobil enhet, må du administrere faktureringsinformasjonen din via Google Play eller iTunes.
  • Hvis du betaler med manuell faktura eller kjøpte Dropbox-abonnementet ditt gjennom en forhandler, må du kontakte kundestøtten eller kontoansvarlig for å oppdatere faktureringsinformasjonen din.

Dropbox Plus, Professional, Essentials eller Family

Slik oppdaterer du faktureringsinformasjon for en Dropbox Plus-, Professional-, Essentials- eller Family-konto:

1. Logg inn på dropbox.com.
    • Merk: Hvis du har et Dropbox Family-abonnement, er det bare Family-administratoren som kan administrere faktureringsinformasjon.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Fakturering.
  5. Gjør endringene dine:
    • For å legge til eller fjerne en betalingsmåte klikker du på Oppdater ved siden av Betalingsmåte.
    • For å bytte mellom månedlig og og årlig fakturering klikker du på Endre under Faktureringsperiode.
    • For å endre faktureringsnavn eller -adresse klikker du på Rediger ved siden av den nyeste fakturaen og oppdaterer informasjonen.

Eventuelle endringer av faktureringsdatoen trer i kraft etter den nåværende faktureringsperioden.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

highlight icon

Merk: Dette gjelder bare for team som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering. Hvis du betaler ved manuell fakturering, kan du kun oppdatere faktureringsinformasjon i Administratorverktøyet hvis du kjøper tilleggslisenser.

Slik oppdaterer du faktureringsinformasjon for en Dropbox Standard-, Business-, Advanced- og Business Plus-konto:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Gjør endringene dine:
    • For å legge til eller fjerne en betalingsmåte klikker du på Endre faktureringsinformasjon ved siden av Betalingsmåte.
    • For å bytte mellom månedlig og og årlig fakturering klikker du på Bytt faktureringsperiode ved siden av Månedlig fakturering eller Årlig fakturering.
    • For å endre faktureringsnavn eller adresse klikker du på fanen Faktureringsinformasjon og klikk deretter på Rediger ved siden av den nyeste fakturaen og oppdater informasjonen.

Eventuelle endringer av faktureringsdatoen trer i kraft etter den nåværende faktureringsperioden.

Dropbox Enterprise og Education

For å oppdatere faktureringsinformasjon for en Dropbox Enterprise- eller Education-konto, kontakter du kontolederen din eller Dropbox' kundestøtte.