Je Dropbox-factureringsgegevens wijzigen

Je kunt je factureringsgegevens voor Dropbox, waaronder je creditcardnummer, eenvoudig wijzigen door de instructies voor jouw type account te volgen.

Wil je je abonnement opzeggen? Klik hier voor meer informatie over hoe je je Dropbox-abonnement opzegt

Dropbox Plus of Professional

Meld je aan op dropbox.com en klik op Mijn factureringspagina om meteen naar je factureringsgegevens te gaan. Klik vervolgens op Bijwerken naast Betalingsmethode.

Je kunt je factureringsgegevens ook wijzigen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je profielfoto of de grijze cirkel rechtsboven.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Facturering.
  5. Klik op Bijwerken naast Betalingsmethode.
    • Is je betalingsmethode Mobiel? In dat geval moet je naar de Apple App Store of Google Play Store gaan om je betalingsmethode te beheren.
  6. Voeg een nieuw creditcardnummer toe of maak een koppeling met een PayPal-rekening.
  7. Wijzig eventueel je postcode of land. Als de valuta hetzelfde blijft, kun je dit doen door een betalingsmethode toe te voegen die beschikbaar is op je nieuwe locatie.

Meer informatie over het wijzigen van de valuta

Beheerders van een Dropbox Business-team

De factureringscyclus van een Dropbox Business-account kan alleen worden gewijzigd door de teambeheerder van het account. Kijk wie je teambeheerder is.

Als je een teambeheerder bent, kun je je aanmelden op dropbox.com en op Factureringspagina van mijn team klikken om meteen naar de factureringsinstellingen te gaan. Vervolgens klik je op Bijwerken naast Betalingsmethode.

Je kunt je factureringsgegevens ook wijzigen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Meld je aan op dropbox.com met je teambeheerdersaccount.
  2. Klik op Beheerconsole aan de linkerkant.
  3. Klik op de tab Facturering.
  4. Klik op Bijwerken naast Betalingsmethode.
  5. Voeg een nieuwe creditcard toe of maak een koppeling met een PayPal-account.

Heb je een Dropbox-abonnement aangeschaft via je telefoon?

Als je een Dropbox-abonnement hebt gekocht met een Android-apparaat, moet je je factureringsgegevens bijwerken via Google Play.

Als je een Dropbox-abonnement hebt gekocht met een Apple-apparaat, moet je je factureringsgegevens bijwerken via iTunes.

Waarom kan ik mijn factureringsgegevens van Dropbox niet vinden?

Als het niet lukt om je factureringsgegevens te vinden, heb je je misschien per ongeluk aangemeld bij een gratis Dropbox-account waarvan je niet meer wist dat je het had. Je kunt eenvoudig controleren voor welk account kosten zijn afgeschreven, met onze tool voor het opzoeken van creditcardafschrijvingen.

Heb je meer hulp nodig bij het bijwerken van je factureringsgegevens, neem dan contact op met ons supportteam. Zorg dat je bent aangemeld bij je Dropbox-account voordat je contact opneemt.