Welk Dropbox-abonnement heb ik?

Bijgewerkt Jun 19, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor gebruikers van alle Dropbox-abonnementen.

Als je wilt weten wat voor Dropbox-abonnement je hebt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Dropbox Basic, Plus, Family, Essentials en Professional
    • Klik op Account beheren en vervolgens op Abonnement in de linkerzijbalk.
  4. Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus en Enterprise
    • Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad Abonnement.

Je abonnement wordt vermeld.